Polkaprikker

Polkaprikker Der er ingen varer i denne kategori

Blå

Blå balloner med hvide polkaprikker. Men det rækker sig til meget mere end det, vimpel guirlande, papirsugerør i flot kongeblå farve med hvide polkaprikker. Sætter superflot præg på din næste fest. 

Gul

Pynt med polkaprikker - Balloner, guirlande i plastik og papir, retro sugerør i papir, servietter med polkaprikker.

Limegrøn

Polkaprikket pynt i limegrøn med hvide prikker. Papirsugerør, vimpler, balloner m.m. Superskøn farve der prikker godt til den næste fest. 

Lyseblå

Yndigt service i lyseblå med hvide polkaprikker. Perfekt til drengedåben eller navnefesten. Servicet er i pap og kan tåle både varme og kolde retter.

Lyserøde

Service i flot lyserød med hvide polkaprikker. Dug, tallerkner, krus, sugerør og servietter finder du i denne serie. Perfekt til pigebarnedåben eller navnefesten, når det skal være nemt med flot og hyggeligt. 

Pink

Pynt i pink? Så er dette perfekt pynt til din næste fest. Vimpler og balloner i flot pink farve med hvide polkaprikker. Servietter og papirsugerør i samme stil. Mix med vores ensfarvede service i pink eller med andre farver. 

Rød

Sæt prikkerne på plads til din næste fest med flot pynt i rød med hvide polkaprikker. Vimpler, balloner, sugerør og servietter med polkaprikker kan du få festen.

Sorte

Vimpler og balloner i sort med hvide polkaprikker. Papirsugerør, servietter og papirguirlande står klar til at pifte festen op. Mix med ensfarvet service og få det perfekte look til din næste fest. 

Polkaprikker i rød, gul, pink, blå, lime eller sort. Vi elsker bare prikker. Det pynter flot ved festlige lejligheder eller bare for sjov på f.eks.børneværelset.