Polkaprikker

Polkaprikker Der er ingen varer i denne kategori

Polkaprikker i rød, gul, pink, blå, lime eller sort. Vi elsker bare prikker. Det pynter flot ved festlige lejligheder eller bare for sjov på f.eks.børneværelset.

Blå

Blå balloner med hvide polkaprikker. Men det rækker sig til meget mere end det, vimpel guirlande, papirsugerør i flot kongeblå farve med hvide polkaprikker. Sætter superflot præg på din næste fest. 

Gul

Pynt med polkaprikker - Balloner, guirlande i plastik og papir, retro sugerør i papir, servietter med polkaprikker.

Limegrøn

Polkaprikket pynt i limegrøn med hvide prikker. Papirsugerør, vimpler, balloner m.m. Superskøn farve der prikker godt til den næste fest. 

Lyseblå

Yndigt service i lyseblå med hvide polkaprikker. Perfekt til drengedåben eller navnefesten. Servicet er i pap og kan tåle både varme og kolde retter.

Lyserøde

Service i flot lyserød med hvide polkaprikker. Dug, tallerkner, krus, sugerør og servietter finder du i denne serie. Perfekt til pigebarnedåben eller navnefesten, når det skal være nemt med flot og hyggeligt. 

Pink

Pynt i pink? Så er dette perfekt pynt til din næste fest. Vimpler og balloner i flot pink farve med hvide polkaprikker. Servietter og papirsugerør i samme stil. Mix med vores ensfarvede service i pink eller med andre farver. 

Rød

Sæt prikkerne på plads til din næste fest med flot pynt i rød med hvide polkaprikker. Vimpler, balloner, sugerør og servietter med polkaprikker kan du få festen.

Sorte

Vimpler og balloner i sort med hvide polkaprikker. Papirsugerør, servietter og papirguirlande står klar til at pifte festen op. Mix med ensfarvet service og få det perfekte look til din næste fest.