Store biler tema

Store biler tema Der er 3 varer.

Viser 1 - 3 af 3 varer
Viser 1 - 3 af 3 varer

Vild med store arbejdsmaskiner og store biler? Så er dette fødselsdagsservice noget for dig

Brummm, brumm... så er vi klar til alverdens store biler og arbejdsmaskiner. Dette søde service er perfekt til børn der elsker store biler og maskiner. Dæk op med en flot plastikdug i hvid med masser af store trucks og biler på samt sjove trafikudtryk som...

Vild med store arbejdsmaskiner og store biler? Så er dette fødselsdagsservice noget for dig

Brummm, brumm... så er vi klar til alverdens store biler og arbejdsmaskiner. Dette søde service er perfekt til børn der elsker store biler og maskiner. Dæk op med en flot plastikdug i hvid med masser af store trucks og biler på samt sjove trafikudtryk som STOP, BEEP og VROOM. Sammen med servietter og paptallerkner med samme motiv og blå papkrus, har du den fineste opdækning til børnefødselsdagen. 

Med dette service er I godt dækket ind hvis alle store biler er interessante idet her får I brandbil, politibil, skolebus, lastbil, truck på en tallerken! Pynt op med blå, røde, gule og/eller grønne balloner, serpentiner og guirlande. 

Kagelys til fødselsdagslagkagen

Til alle børnefødselsdage skal der kagelys til til lagkagen. Se vores store udvalg fødselsdagskagelys her. Lys som biler, arbejdsskilte eller blot stribede og polkaprikkede lys i forskellige farver.

Se evt. vores andre temaer som vores mega populære traktor tema og byggeplads tema her

Så er I klar til den bedste børnefødselsdag med dyt i. 

Læs mere