Drenge temaer Der er ingen varer i denne kategori

1 års marine tema

Sødt marine tema til den allerførste fødselsdagsfest. Service er med både og anker på og i de klassiske blå og røde farver. I serien fås dug. tallerkner, krus, servietter, partyhatte,  guirlande og festlige balloner.

1 års fødselsdag -...

Sødt engangsservice til 1 års fødselsdagen med skildpadde motiv i blå og grønne farver. Paptallerkner, papkrus, balloner, invitationer og servietter til 1 års fødesldagen.

1 års lyseblå safari tema

Sødt lyseblåt safari tema til den allerførste 1 års fødselsdag.

Alien fun

Super sødt service til børnefødselsdagen med alien tema. Søde aliens i flotte farver. Alien fun servicen kan fås i middagstallerkner, kagetallerkner, krus, servietter, hatte, slikposer og balloner.

Angry Birds

Her finder du alt til temafesten med de populære Angry Birds for både store og små fans. Engangsservice og pynt med Angry Birds figurerne. Så er vi klar til at skyde nogle svin ned. Wheeeeeee!

Byggeplads tema

Til alle børn der er vilde med store byggemaskiner. Har du her byggeplads fødselsdagstemaet som helt sikkert vil skabe begejstring med store gravkøer og kraner. I serien finder du tallerkner, krus, servietter, duge, lys, balloner, slikposer, sugerør, invitationer. Kort sagt alt hvad du behøver for at holde den fedeste byggeplads fødselsdag for dit barn.

Brandmand Sam

Brandmand Sam er klar til din næste flotte fødselsdagsfest. Dæk op med dug, tallerkner, krus, servietter og meget meget mere med Brandmand Sam motiver. Et must til alle Brandmand Sam fans.

Basketball tema

Basketball tema til festen i klubben, til konfirmationen eller fødselsdagen.

Blaze monster truck tema

Cool temafest og fødselsdag med den kendte Blaze og monster truck vennerne. 

Bondegård tema

Sjov fødselsdag i selskab med bondegårdens populære dyr. I serien fås der, paptallerkner, papkrus, servietter, invitationer, klistermærker, slikposer, balloner og en matchende plastikdug. Pynt med græs og halm og festen kan begynde.

Byggeklods tema

Så er der byggeklods tema til alle der elsker at lege med bl.a. legoklodser.

Camouflage tema

Her finder du alt hvad du skal bruge når der skal holdes militær fest for så kommer du ikke udenom camouflage farverne. I serien finder du servietter, krus, tallerkner, plastikduge og slikposer.

Cars

KACHOW! Pas på, McQueen er på banen igen, klar til at sætte fart på din fest. Perfekt til alle drenge der elsker McQueen og Biler.

Cirkus Fisher Price

Velkommen til Cirkus Fisher Price. Her har vi alt hvad du behøver til at holde den fedeste og sejeste cirkus fødselsdag. Det flotte service har store dyremotiver i klare og lyse farver. 

Construction tema

Fødselsdagstemaet til alle drenge og piger der elsker store maskiner. Her finder du et stort udvalg i alt hvad du behøver til fødselsdagen. Der er matchende krus, tallerkner, servietter og meget mere. Eller bland temaet med ensfarvet engangsservice.

Dinosaur angreb

For de modige kan festtemaet blive dinosaur angreb til fødselsdagsfesten. I serien finder du alt hvad ethvert dinosaur elskende barn kan ønske sig.

Dinosaur tema

Drenge og piger i alle aldre har altid fundet dinosauren spændende. Her finder du dinosaur tallerkner, krus, slikposer og meget mere som sætter gang i festen. Har du en sandkasse kan du begrave "skeletter" og lade børnene finde de gamle fossiler.

Drage tema

Super sødt drage tema med alt hvad du skal bruge til en fantastik børnefødselsdag. Du kan også mikse med vores ensfarvede service.

Dino tema

Super sejt Dino tema med. Så kan der komme gang i fødselsdagen eller temafesten.

Dødningehoved tema

Fest med masser af dødningehoveder. Ideel til såvel piratfest, som Halloween. Du kan også mikse med det ensfarvede service og skabe dit helt eget tema. Festen kan sluttes med at slå til en pinata som evt. er fyldt med slikposer.

Emoji Smiley tema

Emojis festtema med mange sjove smiley ikoner, det kan da kun blive en sjov emojis fødselsdag eller smiley fest. I serien fås servietter, tallerkner, krus, duge, balloner, slikposer, guirlander og meget mere.  

Fodbold tema

Fodbold temafest til fødselsdagen. Flot engangsservice med fodboldtryk på. Papkrus, paptallerkner, servietter, balloner og invitationer med fodbold motiver til børnefødselsdagen. Sammensæt selv engangservice og tilbehør til fodbold fødselsdagen eller spar tid og køb vores færdig sammensatte fodbold temapakke med kun et klik. Vi har også tilbehør til fodbold tema fødselsdagen, s.s. medaljer og fodboldlys til kagen. Det er oplagt at arrangere en fodboldturnering eller andre fodboldkonkurrencer og tildele guldmedaljer til vinderne. Se flere ideér til fodbold temafesten under Ideér til fødselsdagen i topmenuen.

Frode får

Det sjove får, Frode, kan kun gøre lykke til fødselsdagsfesten, ligesom han gør i sine sjove tv programmer F for får.Dæk op med service med Frode får og gør klar til en fårtastisk fødselsdag.

Indianer

Her kan du købe de flotteste og farverigeste indianerservice til den næste indianer temafest. Så kan Store Ørn og Kloge oks, godt inviteres til festen, klar til sjov, leg og hygge.

Jungle tema

Børnefødseldag med de sødeste jungle dyr motiver. Bedårende løve-, elefant- og giraf motiver på engangsservicen gør gæstebordet farverigt og flot. Invitationer og balloner i flere farver sætter ekstra præg på fødselsdagsfesten.

Jurassic World

Hold fødselsdagen eller temafesten med dinosaurerne fra JURASSIC WORLD.

Lego Batman tema

Hold den sejeste fødselsdag med Lego Batman festtema og de andre kendte figurer fra Lego Batman filmen. I serien finder du alt hvad du skal bruge til fødselsdagsfesten så ungerne kan gå gå vilde missioner som Batman.

Lego Ninjago

Kalder alle Lego Ninjago fans! I behøver ikke at lede videre, dette superseje service er perfekt til Lego Ninjago temafesten. 

Monster truck tema

Store biler med store dæk fascinerer enhver dreng. Med monster trucks service og monster truck pynt, bliver drenge fødselsdagen endnu sejere.

Mickey Mouse

Hold fødselsdag i selskab med den altid populære Mickey Mouse. Mickey og vennerne er klar til fest. Dæk op med flot service med Mickey Mouse Clubhouse.

Minions tema

Her finder du alt hvad du har brug for hvis fødselsdagstemaet skal være med de små gule hjælpere Minions der er ivrige efter at hjælpe den ondeste leder.

Ninja Turtles

Super sej Teenage Mutant ninja Turtles service til fødselsdagen til alle Ninja turtles fans. Michaelangelo, Raphael, Leonardo og Donatello er klare til at dække det fedeste fødselsdagsbord op. Perfekt til drenge fødelsdagsfesten.

Noah's Ark tema

Festtema med Noah's Ark.

Paw Patrol

Paw Patrol fødselsdags temaet med de søde redningshunde der altid er klar til at hjælpe. I Paw Patrol serien finder du alt hvad du har brug for til festen uanset om det er til fødselsdagsfesten eller en sjov tema dag med vennerne.

Playmobil tema

Hold fødselsdagsfesten med engangsservice med de populære figurer. I serien får du alt hvad du skal bruge til en sjov fødselsdag. Du kan også mikse med vores ensfarvede service.

Pirate fun tema

Ahoy! Små pirater er på vej. Gå hele planken ud og pynt fødseldsdagsbordet med flotte tallerkener, krus og servietter med pirat motiver på. Flotte balloner i sort, hvid og gul med pirat tryk på, gør børnefødselsdagen endnu flottere. Grav mønter, ringe og halskæder ned og arranger den vildeste skattejagt.

Pirat Jolly Roger

Pirat fødselsdag skal opleves mindst engang og Jolly Roger er klar til at indtage festen. Her kan du finde det fedeste pirat engangsservice fra vores Jolly Roger pirat tema. Se også vores pirattilbehør der sætter det ekstra pift på piratfesten. Ohøj, skipper!

Politi tema

En sej børnefødselsdag holdes et sikkert hit med politi tema. Hvilken dreng har ikke et ønske om at være den der fanger alle røverne og banditterne. Her finder du alt hvad du behøver for at holde en super cool drengefødselsdag.

Ridder tema

Flot ridder tema med rustninger og lanser. Sæt en flot fest sammen i middelalderstil med engangsservice og pynt med riddere hvad der tilhører.

Rød pirat tema

Skip ohøj hold tema fødselsdag med den røde pirat. Enhver drengs drøm. I serien finder du alt hvad der skal bruges til at holde en super fødselsdag.

Skylanders

En børnefødselsdag med Skylanders er en fest med magiske kræfter. Her finder du alt hvad der kræves til en festlig fødselsdag. Skylanders paptallerkner, Skylanders papkrus, Skylanders servietter, Skylanders dug, Skylanders flagguirlande, Skylanders balloner, Skylanders slikposer og Skylanders tøj til udklædning.

Spiderman

The amazing Spiderman til de små helte.

Star Wars

Star Wars temafest et et hit hos alle drenge.

Store biler tema

Brummm, brumm... så er vi klar til alverdens store biler og maskiner. Dette søde service er perfekt til børn der elsker store biler og maskiner. Dæk op til fødselsdag med dyt i.

Smiley Emoticons tema

Fed tema fest med alle de kendte Smiley emoji ikoner. Et stort hit uanset alder til både fødselsdag og temafest.

Svampebob Firkant

På bunden af Stillehavet bor den populære Svampebob Firkant. Sammen med hans bedste ven Patrick laver han mange skøre ting som er elsket af børn i alle aldre. Her finder du alt hvad du skal bruge til en fødselsdag eller en sjov aften med vennerne.

Safari tema

Børnefødselsdag med safari tema. Gå på safari med børnerne og pynt med vores flotte safari engangsservice. Invitationer til børnefødseldsdagen, balloner, klistermærker og flere detaljer gør børnefødselsdagen perfekt.

Thomas tog

Alle små drenge elsker den populære Thomas tog. Her finder du alt til fødselsdagsfesten hvor temaet er Thomas tog.

Traktor tema

Fødselsdagstema med traktor. Her finder du alt hvad du har brug for til den perfekter traktor fødselsdag.  Du kan også mikse med vores ensfarvede tema.

Transformers

Her finder du alt hvad du behøver når temafesten skal være med TRANSFORMERS.

Yo Kai Watch

Sjovt fødselsdagstema med Nate og de magiske Yo Kai er. Invitere alle vennerne med til fantastisk fest med dig og dine Yo Kai venner. I serien finder du alt hvad du skal bruge til en super sjov fødselsdagsfest. 

Fødselsdage skal fejres med manér. Her finder du alt til drengefødselsdagen i flere forskellige temaer for alle aldre. Vælg imellem Thomas tog, Star Wars, Skylanders, Pirat fødselsdag og meget meget mere.