Pige temaer Der er ingen varer i denne kategori

1 års fødselsdag -...

Sødt tema til 1 års fødselsdagen med mariehønemotiv. Engangsservicen er i farvene lyserød, pink og lilla. Invitationer, paptallerkner, papkrus, balloner og servietter til 1 års fødselsdagen

1 år Sweet girl

Super sødt tema til den allerførste fødselsdag. Temaet er i lyserøde og lilla nuancer med sommerfugle, blomster og selvfølge et stort 1 tal for at fejle del allerførste fødselsdag. 

1 års lyserød safari tema

Den første fødselsdagsfest er speciel. Her finder du et sødt lyserødt safari tema til den allerførste 1 års fødselsdag.

Basketball tema

Basketball tema er ideel til fans, konfirmationer eller en NBA aften med vennerne.

Blomster tema

Fødselsdags engangsservice med flot blomstertryk på i lilla, lyserøde og pink farver. Engangsservice, invitationer til børnefødselsdagen, balloner, fødselsdagslys, muffinsforme, duge og meget mere for at gøre børnefødselsdagen uforglemmelig.

Byggeklods tema

Byggeklodser er elsket af alle, nu kan du også holde fødselsdag med klodserne.

Ballerina tema

Sødt ballerina tema til pigefødselsdagen i lyserød, pink og lilla. Her finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte ballerina fest.

Barbie tema

Skønne Barbie er klar til fest. Vores Barbieservice har flotte motiver af den smukke Barbie, der er klar til dans i sine balletsko. Perfekt til fødselsdag hos alle Barbie elskere og ballet fans. Køb alt til fødselsdagen et sted og spar tid.

Bondegård tema

Sjov fødselsdag i selskab med bondegårdens populære dyr. I serien fås der paptallerkner, papkrus, servietter, invitationer, klistermærker, slikposer, balloner og duge. Pynt med græs og halm og festen kan begynde.

Bien Maja tema

Temafest med Bien Maja. Her finder du alt hvad du skal bruge til at holde en sjov fødselsdag for dine venner.

Cupcake tema

Flot engangsservice med cupcakes. Til alle os der elsker cupcakes. Bag en masse cupcakes og pynt dem med dine farvorit toppings eller lad evt. gæsterne selv lave og pynte deres cupcakes. Tallerkner, servietter, krus og andre søde festartikler med cupcake motiv finder du her.

Candy tema

Hvad er en fødselsdag uden slik. Her finder du alt hvad du behøver i service til candy festen. I serien finder du tallerkner, invitationer, krus, servietter dug, slikposer. Du kan også mikse med et andet tema eller vores ensfarvede service og lave dit helt eget tema. 

Charming Hest

Til heste elskeren er her et flot festtema med Charming Hest. Du finder alt hvad du skal bruge til fødselsdagen af tallerkner, krus, servietter, duge sugerør, balloner, invitationer, slikposer, lys og meget meget mere. Du kan også vælge at mikse med ensfarvet engangsservice og lave din helt egen temafest.

Charmmy Kitty

Populært tema hos pigerne Charmmy Kitty når der skal holdes fødselsdagfest eller temafest.

Dora udforskeren

Den populære udforsker Dora er klar til fødselsdagsfest. Pynt bordet med service med Dora udforskeren.

Emoji Smiley tema

Emojis festtema med mange sjove smiley ikoner, det kan da kun blive en sjov emojis fødselsdag eller smiley fest. I serien fås servietter, tallerkner, krus, duge, balloner, slikposer, guirlander og meget mere.  

Furby

Her finder du alt hvad du har brug for når der skal holdes fødselsdag eller temafest med de super søde Furby.

Fodbold tema

Fodbold tema til børnefødselsdagen. Flot engangsservice med fodboldtryk på. Papkrus, paptallerkner, servietter, balloner og invitationer med fodbold motiver. Sammensæt selv engangservice og tilbehør til fodbold fødselsdagen. Vi har også tilbehør til fodbold tema fødselsdagen, s.s. medaljer og fodboldlys til kagen. Det er oplagt at arrangere en fodboldturnering eller andre fodboldkonkurrencer og tildele guldmedaljer til vinderne. 

Frode får

Hold fødselsdagsfest med den sjove Frode Får. I Frode Får serien finder du slikposer og invitationer. 

Frozen

De elskede prinsesser Elsa og Anna er klar til fest. Her kan du få krus, tallerkner, servietter m.m. til fødselsdagsfesten, med flotte motiver fra filmen Frozen.

Enhjørning

Temafest med de fantastiske fabeldyr enhjørning. I serien finder du alt hvad du skal bruge til en fantastisk fødselsdag.

Hello Kitty tema

Børnefødselsdag med Hello Kitty tema. Engangstallerkner, krus og servietter i flotte farver med den populære Hello Kitty figur. Pynt med balloner i flere farver.

Hawaii Luau tema

Hawaii fest en en klassisker når der skal holde temafest. Her finder du alt hvad du skal bruges for at komme i stemning til din Hawaii Luau fest. Til Hawaii Luau temaet finder du tallerkner, krus, servietter duge som du også kan mikse med det ensfarvede service og skabe dit helt eget tema. Pynt op med pompomer, bikuber og rosetter så er der masser af Hawaii stemning til festen.

Heste tema

Perfekt service til børnefødselsdagen til den der elsker heste. Yndigt service og pynt i lilla og lyserøde farver med heste motiv.

Happi Tree - Ugle

Sødt ugle engangsservice der passer til mange lejligheder, f.eks. fødselsdage, barnedåb eller bare en fest med vennerne.

Hatte teselskab

Engangsservice med sjove hatte og tekopper. I serie finder du duge, tallerkner, servietter, krus, slikposer og invitationer. En sjov fest til fødselsdag eller en dag sammen med pigerne.

Little Princess

Her finder du alt til fødselsdagsfesten for piger der elsker heste og prinsesser.

Little farmyard

Sødt fødselsdagstema i pastelfarver med bondegårdsdyr.  

Monster High

Monster High er virkelig blevet populær bland de større piger. Her finder du alt til temafesten når temaet skal være Monster High til fødselsdagsfesten.

Minnie Mouse tema

Minnie Mouse fødselsdag til alle Disneys fansene. Alt til Minnie Mouse festen i friske farver i pink og gul med de sødeste motiver med Minnie Mouse. Hos os kan du købe alt til festen et sted og husk vi har hurtig levering.

Mariehøne tema

Sødt og charmerende mariehøne engangsservice. I serien finder du paptallerkner, papkrus, servietter, plastikdug, invitationer, slikposer, klistermærker og balloner

Minions

En fest i selskab med de små ivrige hjælpere, Minions, kan ikke blive kedelig. Her finder du alt hvad du behøver til fødselsdagen, temafesten eller bare for sjov. Du kan også vælge at mikse med det ensfarvede service.

My Little Pony tema

Super sødt farvestrålende fødselsdagstema med de elskede små ponyer fra My Little Pony. I serien finder du alt hvad du har brug for at holde en fantastisk pigefødselsdag.

Noah's Ark tema

Super sødt Noah's Ark temafest til de allermindste.

Prinsesse tema

Alle piger drømmer om at være prinsesser. Hold en børnefødselsdag med prinsessetema og fødselaren får en uforglemmelig dag. Dette prinsesse engangsservice er i lyserøde og gule farver. Ballonerne er i flere farver med tryk på der gør fødselsdagsfesten endnu mere festlig.

Pink Zebra

Pink Zebra engangsservice serien er ideel når pigerne skal samles uanset om det er til pyjamas- eller fødselsdagsfest. Chic service i hot pink med zebrastribet mønster. I serien finder du paptallerkner, papkrus, servietter, invitationer, balloner, slikposer og en matchende plastikdug.

Pink Prinsesse

Prinsessefødselsdagsservice i lyserød og hvid. Simpelt og yndigt til prinsessen. Udover service til prinsessefødseldagen har vi masser af tilbehør til prinsessefesten.

Paw Patrol tema

Vuf vuf Paw Patrol fødselsdags temaet med de søde redningshunde der altid er klar til at hjælpe. I Paw Patrol serien finder du alt hvad du har brug for til festen uanset om det er til fødselsdagsfesten eller en sjov tema dag med vennerne.

Rock on! tema

Sejt engangsservice til børnefødselsdagen med "Rock on!" tryk på. Flotte farver i lilla pink, lime grøne og gule nuancer. Slip de små musikere løs til festen og giv dem oppustelige mikrofoner til lege små rockstjerner. Rock on!

Regnbue chevron tema

Flot og farverig regnbue tema med Chevron mønstret engangsservice.

Svampebob Firkant

Sammen med sin bedste ven Patrick laver Svampebob Firkant mange skøre ting på bunden af Stillehavet. Ikke mindst til stor ærgrelse for deres chef Hr. Krabbe, men til stor glæde for børn i alle aldre. Her finder du alt hvad hjerte begærer til en sjov aften med vennerne eller til fødselsdagen. I serien finder du tallerkner, krus, servietter, duge, sugerør, guirlander, slikposer og meget meget mere.

Smiley Emoticons tema

Cool temafest med alle de populære Smiley emoji ikoner på sort baggrund. I serien finder du alt hvad du har brug for til en rigtig Smiley temafest eller fødselsdag.

Safari tema

Tema børnefødselsdag på safaritur. Her finder du alt hvad du har brug for når der skal være vilde dyr med til fødselsdagen.

Tie Dye tema

Super flippet tema med det populære Tie dye print i friske farver. Få fest og farver på engangsservicen uanset om du holder fødselsdag eller 60'er og 70'er temafest.  

Ugle tema

Det sødeste tema med ugler. Ideel til både fødselsdag og barnedåb. I serien finder du alt hvad du skal bruge til en flot borddækning. 

Wild birthday tema

Flot Wild birthday tema i flotte farver og med aftryk af de vildeste dyr. Her finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte pigefødselsdag.

Find flot service og pynt til den næste pigefødselsdag. Tag et kig i vores brede udvalg af engangsservice til pigefødseldagen. Barbie, cirkus, heste, Minions, prinsesse og meget meget mere.