Temaer Der er ingen varer i denne kategori

1 års fødselsdag - Dreng

Pynt og service til 1 års fødselsdagen til drenge. Det fineste service i hvid og blå med stort 1 tal på og teksten "Birthday boy", pyntet med søde bil og fly motiver. 

Alt til den første fødseldag kan du finde her på shoppen. Leder du efter 1 års fødseldags bordækning og pynt til piger? Klik her for at se 1 års fødselsdag i lyserød med søde dyr. 

Se ligeledes vores kæmpe udvalg af pynt og dekoration her.

1 års fødselsdag - Mariehøne

Sødt tema til 1 års fødselsdagen med mariehønemotiv. Engangsservicen er i farvene lyserød, pink og lilla. Invitationer, paptallerkner, papkrus, balloner og servietter til 1 års fødselsdagen

1 års fødselsdag - Skildpadde

Sødt engangsservice til 1 års fødselsdagen med skildpadde motiv i blå og grønne farver. Paptallerkner, papkrus, balloner, invitationer og servietter til 1 års fødesldagen.

1 år marine tema

Sødt marine tema til den allerførste fødselsdagsfest. Service er med både og anker på og i de klassiske blå og røde farver. I serien fås dug. tallerkner, krus, servietter, partyhatte, guirlande og festlige balloner.

1 år sweet girl

Fødselsdagsservice til 1 års fødselsdagen

Super sødt tema til den allerførste fødselsdag. Temaet er i lyserøde og lilla nuancer med sommerfugle, blomster og selvfølgelig et stort 1 tal for at fejre den allerførste fødselsdag. 

1 års lyserød safari tema

Den første fødselsdagsfest er speciel. Her finder du et sødt lyserødt safari tema til den allerførste 1 års fødselsdag.

1 års lyseblå safari tema

Sødt lyseblåt safari tema til den allerførste 1 års fødselsdag.

Angry Birds

Her finder du alt til temafesten med de populære Angry Birds for både store og små fans. Engangsservice og pynt med Angry Birds figurerne. Så er vi klar til at skyde nogle svin ned. Wheeeeeee!

Alien fun

Super sødt service til børnefødselsdagen med alien tema. Søde aliens i flotte farver. Alien fun servicen kan fås i middagstallerkner, kagetallerkner, krus, servietter, hatte, slikposer og balloner.

Baby Mickey

Det sødeste service med Baby Mickey Mouse. i yndige luseblå og limegrønne farver. Temaet passer perfekt til den allerførste fødselsdag eller til barnedåben og baby shower.

Baby Minnie

Det sødeste engangsservice med Baby Minnie Mouse. Temaet passer perfekt til den allerførste pigefødselsdag eller til barnedåb og babyshower. Baby Minnie temaet er i skønne lyserøde og limegrønne farver og selvfølgelig med et stort billede af den sødeste baby Minnie.

Baby zoo

Baby fødselsdag, baby shower eller barnedåb

Baby zoo temaet er oplagt valg til babyfødseldag, baby shower eller barnedåb. Temaet har yndige motiver at elefanter, giraffer og mus i flotte farver på hvid baggrund. 

Blomster tema

Fødselsdags engangsservice med flot blomstertryk på i lilla, lyserøde og pink farver. Engangsservice, invitationer til børnefødselsdagen, balloner, fødselsdagslys, muffinsforme, duge og meget mere for at gøre børnefødselsdagen uforglemmelig.

Bien Maja tema

Temafest med Bien Maja. Her finder du alt hvad du skal bruge til at holde en sjov fødselsdag for dine venner.

Bondegårdens dyr

Er dit barn vild med husdyrene fra bondegården? Så er dette tema oplagt til de første fødselsdage. Sødeste service og pynt til de små poder der elsker grise, køer, høns og lam, samt alt der har med bondegården at gøre. 

Pynt op til en dejlig fødselsdagsfest med dette søde bondegårdstema. 

Bondegård tema

Bondegårdstema til fødselsdag 

Sjov fødselsdagstema til små drenge og pigers børnefødselsdag med engangsservice til borddækningen med nogle af bondegårdens populære dyr som kyllinger, grise og køer i skønne og festlige farver. Det skønne bondegårdstema indeholder alt hvad du behøver når du skal holde et brag af en børnefødselsdag for vuggestuen, børnehaven, skolen familie og venner.

I serien fås der, bondegårds paptallerkner og papkrus, servietter med billede af en stor glad gris, invitationer til vennerne med bondegårdsdyr, klistermærker og slikposer, balloner og en matchende plastikdug.

Festlokalet kan du med fordel pynte med en masse farverige balloner og tassel guirlander og serpentiner.

Brandmand Sam

Brandmand Sam fødselsdag når du har en fan i familien af den søde Brandmand Sam og hans venner. Her finder du alt hvad du behøver for at dække bordet og pynte op til en flot fødselsdagsfest med Brandmand Sam.. Dæk op med dug, tallerkner, krus, servietter, sugerør og balloner og meget meget mere med Brandmand Sam motiver. Et must til alle Brandmand Sam fans.

Du kan også mikse Brandmand Sam tema med matchende ensfarvet engangsservice og få et fantastik fødselsdagsbord til fødselsdagsfesten.

Camouflage tema

Militærtema, Camouflagetema, Armytema - kært barn har mange navne

Men uanset navn så er det bare megasejlt tema med de klassiske camouflage farver i grøn og brun. Her finder du alt hvad du skal bruge når der skal holdes militær fest for så kommer du ikke udenom camouflage farverne. I serien finder du servietter, krus, tallerkner, plastikduge og slikposer.

Med dette tema er du godt dækket ind til fest.

Candy tema

Hvad er en fødselsdag uden slik. Her finder du alt hvad du behøver i service til candy festen. I serien finder du tallerkner, invitationer, krus, servietter dug, slikposer. Du kan også mikse med et andet tema eller vores ensfarvede service og lave dit helt eget tema. 

Cars

Der er drøn på en Cars børnefødselsdag

KACHOW! Pas på, McQueen er på banen igen, klar til at sætte fart på din fest. Perfekt til alle drenge og piger der elsker McQueen og Biler.

Her finder du alt i Cars fødselsdagspynt og engangsservice med Cars på til fødselsdagen. Køb billige paptallerkener og plastikkrus og smarte sugerør til festen og husk de sjove godteposer med hank så de er nemme at bære rundt på. Lokalet kan du nemt gøre festlig ved at pynte med balloner og vimpler i matchende farver og husk også masser af skønne serpentiner i alle farver.  

Psst pas på for det bliver en temafest med fuld fart på.

Cirkusdyr

Det sødeste engangsservice med cirkusdyr på. Et smukt fødselsdagstema til de allermindste eller overrask venner og familie med et babyshower dækket op med engangsservicen. Temaet er i smukke farver og super søde dyr som alle børn elsker. I temaet finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte borddækning som dug, tallerkner, krus, servietter, bordpynt og en yndig guirlande med cirkusdyr og bogstaver der danner ordet baby.

Serien kan også mikses med vores ensfarvet engangsservice i matchende farver.

Cirkus Time

Alle drenge og piger elsker cirkus. Her finder du alt hvad du skal bruge når du skal planlægge en fødselsdag med cirkus som tema. Su finder cirkus tallerkener, cirkus krus, cirkus servietter, cirkus dug, popcorn bager, banner og vimpler og selvfølgelig masser af farvestrålende balloner. Husk også kageudstikker så kan du nemt lave kager med alle cirkus dyrerne.

 

Construction tema

Fødselsdagstemaet til alle drenge og piger der elsker store maskiner. Her finder du et stort udvalg i alt hvad du behøver til fødselsdagen. Der er matchende krus, tallerkner, servietter og meget mere. Eller bland temaet med ensfarvet engangsservice.

Cupcake tema

Cupcakes temafest til fødselsdag og sommerfester

Pynt op med festlig engangsservice til borddækningen paptallerkener, papkrus, servietter og plastikdug i skøn grøn farve med masser af dejlige cupcakes på.

Ideel festpynt til sommerfesten eller børnefødselsdagen hvis man elsker at bage. Bag en masse cupcakes og pynt dem med dine farvorit toppings eller lad evt. gæsterne selv lave og pynte deres cupcakes. Vi har et stort udvalg i cupcakes forme og kageudstikker til alle l kagerne.

Du finder også et stort udvalg af serpentiner og konfetti i matchende og flotte farver. Lokalet kan du nemt og hurtig pynte med konfetti balloner og vimpler og bikuber og pompomer i en blanding af flotte farver. 

Dødningehoved tema

Fest med masser af dødningehoveder. Ideel til såvel piratfest, som Halloween. Du kan også mikse med det ensfarvede service og skabe dit helt eget tema. Festen kan sluttes med at slå til en pinata som evt. er fyldt med slikposer.

Emoji Smiley tema

Emojis festtema med mange sjove smiley ikoner, det kan da kun blive en sjov emojis fødselsdag eller smiley fest. I serien fås servietter, tallerkner, krus, duge, balloner, slikposer, guirlander og meget mere.  

Enhjørning

Magiske smukke enhjørninger - Altid klar til fest

Enhjørninger. Findes der noget mere eventyrligt end dem? Smukke, yndige og superseje. Så selvfølgelig skal man mindst engang i sit liv holde en enhjørnings temafest. Vi har det hele til den smukke enhjørning tema fødselsdagsfest. Engangsservice i pap med enhjørningsmotiv, servietter, sugerør, bannere og partyhatte til unicorn fødselsdagen. 

Pynt op med masser af andet festpynt i lyserød, pink, lyseblå og grøn. Mulighederne er uendelige til den ultimative enhjørning fest.

Er du hellere til heste uden et horn ud af panden? Så se vores 2 andre heste temaer, Heste tema og Charming hest

Eller vil du hellere holde fest med en af de kendte? Så er My Little Pony tema lige sagen. Vi har My Little Pony temaer i pink og lilla

Fodbold tema

Fodbold temafest til fødselsdagen. Flot engangsservice med fodboldtryk på. Papkrus, paptallerkner, servietter, balloner og invitationer med fodbold motiver til børnefødselsdagen. Sammensæt selv engangservice og tilbehør til fodbold fødselsdagen eller spar tid og køb vores færdig sammensatte fodbold temapakke med kun et klik. Vi har også tilbehør til fodbold tema fødselsdagen, s.s. medaljer og fodboldlys til kagen. Det er oplagt at arrangere en fodboldturnering eller andre fodboldkonkurrencer og tildele guldmedaljer til vinderne. Se flere ideér til fodbold temafesten under Ideér til fødselsdagen i topmenuen.

Frozen 2

De elskede prinsesser Elsa og Anna er klar til fest. Her kan du få krus, tallerkner, servietter m.m. til fødselsdagsfesten, med flotte motiver fra filmen Frozen 2.

Furby

Her finder du alt hvad du har brug for når der skal holdes fødselsdag eller temafest med de super søde Furby.

Hatte teselskab

Engangsservice med sjove hatte og tekopper. I serie finder du duge, tallerkner, servietter, krus, slikposer og invitationer. En sjov fest til fødselsdag eller en dag sammen med pigerne.

Hawaii Luau tema

Hawaii fest en en klassisker når der skal holde temafest. Her finder du alt hvad du skal bruges for at komme i stemning til din Hawaii Luau fest. Til Hawaii Luau temaet finder du tallerkner, krus, servietter duge som du også kan mikse med det ensfarvede service og skabe dit helt eget tema. Pynt op med pompomer, bikuber og rosetter så er der masser af Hawaii stemning til festen.

Hello Kitty tema

Børnefødselsdag med Hello Kitty tema. Engangstallerkner, krus og servietter i flotte farver med den populære Hello Kitty figur. Pynt med balloner i flere farver.

Heste tema

Til heste elskeren er her et flot festtema med Charming Hest. Du finder alt hvad du skal bruge til fødselsdagen af tallerkner, krus, servietter, duge sugerør, balloner, invitationer, slikposer, lys og meget meget mere. Du kan også vælge at mikse med ensfarvet engangsservice og lave din helt egen temafest.

Hippie/Tie Dye tema

Super flippet tema med det populære Tie dye print i friske farver. Få fest og farver på engangsservicen uanset om du holder fødselsdag eller 60'er og 70'er temafest.  

Indianer

Indianer temafødselsdag

Her kan du købe de flotteste og farverigeste indianerservice til den næste indianer temafest. Så kan Store Ørn og Kloge oks, godt inviteres til festen, klar til sjov, leg og hygge.

Farverigt og festligt engangsservice i pap til Indianer fødselsdagsfesten. Udover service har vi invitationer, guirlande med flot indianer motiv. 

Mangler du ekstra pynt til festen?

Du behøver ikke at mangle noget til den næste fødselsdagsfest. Vi har stort udvalg pynt som serpentiner, konfetti, guirlander, balloner m.m. Brug evt. søgefeltet eller kig i menuen for at finde det du leder efter :)

Karrusel

Det sødeste karrusel tema til de allermindste eller til barnedåb og babyshower. Serien er i yndige pastelfarver som lyserød, hvid, limegrøn og lyseblå.

I serien finder du plastikdug, tallerkener, krus, servietter, yndig karrusel centerpieces til den skønneste borddækning. Rummet kan du med fordel pynte med bikuber, pompomer, vimpler og balloner i samme farver så har du skabt rammerne til den dejligste fest.  

Jungledyr

Børnefødseldag med de sødeste jungle dyr motiver. Bedårende løve-, elefant- og giraf motiver på engangsservicen gør gæstebordet farverigt og flot. Invitationer og balloner i flere farver sætter ekstra præg på fødselsdagsfesten.

Lama tema

Supersødt engangsservice i pap med lamadyr i yndige pastelfarver. 

Little farmyard

Sødt fødselsdagstema til de yngste i pastelfarver med bondegårdsdyr. Se også vores andet bondegårdstema her. 

Lille Muldvarp

Enggangsservice med den elskede Lille Muldvarp kendt af alle børn. Dæk fødselsdagsbordet med plastikdug, paptallerkener, papkrus, servietter, sugerør og alle børnene kan begynde at fortælle historier om den Lille Muldvarp til børnefødselsdagen. 

Mariehøne tema

Sødt og charmerende mariehøne engangsservice. I serien finder du paptallerkner, papkrus, servietter, plastikdug, invitationer, slikposer, klistermærker og balloner

Mickey Mouse

Mickey Mouse fødselsdag

Her finder du alt hvad du behøver til den sjoveste børnefødselsdag med de kendte Disney figurer som Mickey Mouse og Anders And og Minnie Mouse og Pluto på engangsservise i friske røde og gule farver.

Inviter vennerne med de flotte Mickey Mouse invitationer og dæk bordet med den sjove plastikdug med de kendte Disney figurer. Hertil er der sjove paptallerkener og plastikkrus og servietter.

Lokalet kan du pynte op med banner med Mickey Mouse på og evt. supplere med andre banner og vimpler i matchende farver. Vi har også folie balloner med Mickey Mouse på som kan fyldes med både helium og luft.

Klar parat til den sjoveste temafest med Mickey Mouse Clubhouse og venner.

Minnie Mouse tema

Minnie Mouse fødselsdag til alle Disneys fansene. Alt til Minnie Mouse festen i friske farver i pink og gul med de sødeste motiver med Minnie Mouse. Hos os kan du købe alt til festen et sted og husk vi har hurtig levering.

Minions tema

Her finder du alt hvad du har brug for hvis fødselsdagstemaet skal være med de små gule hjælpere Minions der er ivrige efter at hjælpe den ondeste leder.

Monster High

Monster High er virkelig blevet populær bland de større piger. Her finder du alt til temafesten når temaet skal være Monster High til fødselsdagsfesten.

Ninja Turtles

Super sej Teenage Mutant ninja Turtles service til fødselsdagen til alle Ninja turtles fans. Michaelangelo, Raphael, Leonardo og Donatello er klare til at dække det fedeste fødselsdagsbord op. Perfekt til drenge fødelsdagsfesten.

Outer space

Kom med ud i rummet med Outer space børnefødselsdagstema

Mega sejt børnefødselsdagstema med rumraketter, planeter og stjerner. Dæk op til spacefest med dette tema.

Politi tema

Børnefødselsdag med politi tema

Supersejt tema til børnefødselsdagen med politibiler og helicoptere samt andre seje politimotiver. Engangsservice i pap i sort, blå og lilla med politimotiver fyldt med action. Beskyt middagsbordet med en flot plastikdug i blå med politimotiver i samme stil som engangsservicen. Sugerørene i serien har vedhængte vingetter der gør dem ekstra cool. 

Pynt op med Happy Birthday banner, politiballoner i folie eller latex. Til politi temaet kan der pyntes op med guirlande, papirfanerserpentiner og hvad der ellers findes, i sort, blå, rød og hvid. Kun fantasien sætter grænser. 

Her finder du alt hvad du behøver for at holde en super cool politi fødselsdag.

Pirate fun tema

Ahoy! Små pirater er på vej. Gå hele planken ud og pynt fødseldsdagsbordet med flotte tallerkener, krus og servietter med pirat motiver på. Flotte balloner i sort, hvid og gul med pirat tryk på, gør børnefødselsdagen endnu flottere. Grav mønter, ringe og halskæder ned og arranger den vildeste skattejagt.

Pirat Jolly Roger

Pirat fødselsdag skal opleves mindst engang og Jolly Roger er klar til at indtage festen. Her kan du finde det fedeste pirat engangsservice fra vores Jolly Roger pirat tema. Se også vores pirattilbehør der sætter det ekstra pift på piratfesten. Ohøj, skipper!

Pirate's map tema

Hold pirat fødselsdag i ægte pirat stil

Pirattemafest med service med flot piratkort-motiver. Paptallerkner, papkrus, servietter, duge, invitationer og pynt til festen kan du få i vores flotte Pirate´s map tema. 

Sejt pirat udstyr fuldender temafesten

Til pirattemafesten skal der pirater til og en skattekiste. Pirathatte, øjeklapper, piratklo, sabler m.m. finder du til piratudklædningen.

En skattekiste kan fx bestå af en skattekiste pinata fyldt med guldmønter og ringe

På udkig efter andet pirattema til fødseldagen?

Se ligeledes vores andre pirat temaer som fx. Jolly Roger pirattemaPirate fun eller Rød pirat serien

Pink Zebra

Pink Zebra engangsservice serien er ideel når pigerne skal samles uanset om det er til pyjamas- eller fødselsdagsfest. Chic service i hot pink med zebrastribet mønster. I serien finder du paptallerkner, papkrus, servietter, invitationer, balloner, slikposer og en matchende plastikdug.

Pink Prinsesse

Prinsessefødselsdagsservice i lyserød og hvid. Simpelt og yndigt til prinsessen. Udover service til prinsessefødseldagen har vi masser af tilbehør til prinsessefesten.

Playmobil tema

Hold fødselsdagsfesten med engangsservice med de populære figurer fra Playmobil. I serien får du alt hvad du skal bruge til en sjov fødselsdag. Du kan også mikse med vores ensfarvede service.

Prinsesse tema

Alle piger drømmer om at være prinsesser. Hold en børnefødselsdag med prinsessetema og fødselaren får en uforglemmelig dag. Dette prinsesse engangsservice er i lyserøde og gule farver. Ballonerne er i flere farver med tryk på der gør fødselsdagsfesten endnu mere festlig.

Regnbue chevron tema

Flot og farverig regnbue tema med Chevron mønstret engangsservice.

Ridder tema

Flot ridder tema med rustninger og lanser. Sæt en flot fest sammen i middelalderstil med engangsservice og pynt med riddere hvad der tilhører.

Rock n´roll /50´er tema

Tilbage til fortiden? Tilbage til tiden hvor rock n´roll gjorde sit indtog i verden og vendte op og ned på de unges vaner og regler. Rock n´roll, rockabilly, Grease 50´er fest. Uanset hvilken af disse temaer du har i tankerne så er du det rigtige sted. 

Vores fede Rock n´roll tema er perfekt til disse lejligheder. Servicen har grundfarven pink med fede 50´er motiver som vinylplade, klassisk amerikanerbil, musiknoder og teksten Rock n´roll. Køb også pynt som udklip som kan bruges til bordeog vægge eller konfetti der altid er en uundværlig pynt til en fest. 

Så kom i rock n´roll humør og lad festen begynde. 

Sommerfugle

Flot sommerfugle tema i super kvalitet der skinner. Temaet passer både til fødselsdag og sommerfest i serien finder du sommerfugle tallerkener, sommerfugle servietter, sommerfugle plastikdug og sommerfugle slikposer. Du kan selvfølgelig også mikse det med vores ensfarvede engangsservice.

Safari tema

Tema børnefødselsdag på safaritur. Her finder du alt hvad du har brug for når der skal være vilde dyr med til fødselsdagen.

Spiderman

The amazing Spiderman til de små helte.

Svampebob Firkant

Sammen med sin bedste ven Patrick laver Svampebob Firkant mange skøre ting på bunden af Stillehavet. Ikke mindst til stor ærgrelse for deres chef Hr. Krabbe, men til stor glæde for børn i alle aldre. Her finder du alt hvad hjerte begærer til en sjov aften med vennerne eller til fødselsdagen. I serien finder du tallerkner, krus, servietter, duge, sugerør, guirlander, slikposer og meget meget mere.

Sommer surf

Kom med ud i bølgen blå og nyd vinden i håret og sand mellem tæerne. Det er i hvert fald følelsen man får man man dækker op med dette fede Sommer surf service. 

Smiley Emoticons tema

Fed tema fest med alle de kendte Smiley emoji ikoner. Et stort hit uanset alder til både fødselsdag og temafest.

Star Wars

Star Wars temafest et et hit hos alle drenge.

Store biler tema

Vild med store arbejdsmaskiner og store biler? Så er dette fødselsdagsservice noget for dig

Brummm, brumm... så er vi klar til alverdens store biler og arbejdsmaskiner. Dette søde service er perfekt til børn der elsker store biler og maskiner. Dæk op med en flot plastikdug i hvid med masser af store trucks og biler på samt sjove trafikudtryk som STOP, BEEP og VROOM. Sammen med servietter og paptallerkner med samme motiv og blå papkrus, har du den fineste opdækning til børnefødselsdagen. 

Med dette service er I godt dækket ind hvis alle store biler er interessante idet her får I brandbil, politibil, skolebus, lastbil, truck på en tallerken! Pynt op med blå, røde, gule og/eller grønne balloner, serpentiner og guirlande. 

Kagelys til fødselsdagslagkagen

Til alle børnefødselsdage skal der kagelys til til lagkagen. Se vores store udvalg fødselsdagskagelys her. Lys som biler, arbejdsskilte eller blot stribede og polkaprikkede lys i forskellige farver.

Se evt. vores andre temaer som vores mega populære traktor tema og byggeplads tema her

Så er I klar til den bedste børnefødselsdag med dyt i. 

Thomas tog

Alt til Thomas tog børnefødselsdagen

Super populært temaservice til børnefødselsdagen med den søde Thomas tog. Køb tallerkner, krus, dug, servietter, sugerør og andet festtilbehør med Thomas tog motiv. 

Traktor tema

Superpopulært fødselsdagstema med traktor. Her finder du alt hvad du har brug for til den perfekte traktor fødselsdag. Køb traktor servietter, tallerkner, krus og meget mere. For meget traktor kan det ikke blive men hvis du vil tone det lidt ned så miks med vores ensfarvede service. Husk vi har balloner og andet tilbehør til festen også. 

Vi sender samme dag ved bestilling inden kl 12. i hverdagene. 

Ugle tema

Yndigt engangsservice med ugler

Vores søde ugle tema i pink, lilla og lysegrøn er perfekt til de første fødseldage, barnedåben eller baby shower. 

I ugle tema serien findes der paptallerkner og krus, servietter, happy birthday vimpel guirlande, partyhatte, balloner, kagelys og invitationer. Dvs. alt hvad du har brug for til festen og mere til. Hos os kan du sætte dit eget præg på festen og blande farver og temaer sammen som det passer for dig. Bland fx. tallerkner eller krus i ugle fødselsdagstemaet med ensfarvet service i fx. lillahot pink eller hvid

Småkager formet som ugler

Skal du all-in på ugle temaet? Så er det oplagt at bage småkager formet som ugler. Vi har kageudstikkere i ugleform og mange andre former. Se udvalget af kageudstikkere her

Yo Kai Watch

Sjovt fødselsdagstema med Nate og de magiske Yo Kai er. Invitere alle vennerne med til fantastisk fest med dig og dine Yo Kai venner. I serien finder du alt hvad du skal bruge til en super sjov fødselsdagsfest. 

Wild birthday tema

Flot Wild birthday tema i flotte farver og med aftryk af de vildeste dyr. Her finder du alt hvad du skal bruge til den perfekte pigefødselsdag.

Temafest til børn og voksne

Søger du efter det flotteste pynt og service til fødselsdagen? Så er du kommet det rigtige sted, for her har vi det hele til den næste fødselsdagsfest.

Skal det være prinsessefest eller dinosaurfestBarbietema eller ballerinatema? Vi har over 100 forskellige temaer til børnefødselsdagen. Vil du hellere have et farvet...

Temafest til børn og voksne

Søger du efter det flotteste pynt og service til fødselsdagen? Så er du kommet det rigtige sted, for her har vi det hele til den næste fødselsdagsfest.

Skal det være prinsessefest eller dinosaurfestBarbietema eller ballerinatema? Vi har over 100 forskellige temaer til børnefødselsdagen. Vil du hellere have et farvetema til fødselsdagsfesten kan du vælge imellem mange af vores ensfarvede servietter og service her

Selvom udvalget er stort, har vi lavet et nemt overblik her på siden over hvilke temaer vi har. Finder du ikke hvad du leder efter så prøv søgefunktionen i toppen af sitet. Vi har det meste og du skulle gerne ikke gå forgæves. 

1 års fødselsdags temaer

Den første fødselsdag er den vigtigste i verden. Når man er 1 år så skal det fejres med pomp og pragt. Vi har selvfølgelig det flotteste udstyr til 1 års fødselsdagen til både drenge og piger. 

Populære kendisser som Thomas tog og Brandman Sam er altid gode temaer til de første fødselsdage og specifikt til 1 års fødseldagen har vi bl.a. 1 års lyserød og lyseblå safari temababy Mickey og baby Minnie eller 1 års marine tema og 1 års sweet girl tema

Vi er en e-mærket webshop og vi ønsker at du får en god købsoplevelse hos os. Vi leverer med postnord der leverer fra dag til dag, alle hverdage samt lørdage til dit foretrukne afhentningssted. Bestiller du inden kl. 12, mandag - fredag, kan du forvente at modtage din ordre allerede dagen efter. 

Læs mere