Drengedåb Der er 45 varer.

Borddækning

Barnedåbsfesten eller navngivningsfesten er en af de første store fester i barnet liv. Her finder du inspiration til bordækning til baby shower og drenge barnedåben eller til navngivningsfesten.

Vi har et stort udvalg af såvel papirduge som Sovie textilligende duge fra bl.a. Bækkelund By Mank som elegant base for borddækningen. På dugen kan du lægge en ensfarvet Sovie bordløber eller en Sizoweb bordløber der med det flotte mønster giver borddækningen en lethed. Du finder desuden matchende servietter i både frokoststørrelse og Sovie textilservietter i middagsstørrelse fra Bækkelund By Mank, servietterne kan du evt. pynte med et dekorationsbånd i matchende farve.

Festbordet til baby shower, barnedåb og navngivningsfester er med til at skabe den helt rigtige stemning. Vi har bl.a. barnedåbspynt som lyseblå sutter, lyseblå rangler, lyseblå bamser, sutteflasker, lyseblå guirlander med barnevogne og bodystocking, lyseblå confetti med sutter og babyfødder.

Vi er en danskejet webshop med eget lager i Danmark. Bestiller du hverdage inden kl. 12 kan du afhente pakken næste hverdag i den valgte pakkeshop. Vi giver dig 365 dages returret. 

Bordkort til drenge barnedåb

Her finder du søde bordkort og glaskort til barnedåben i forskellige farver og motiver til drenge barnedåb. De søde bordkort kan pyntes med dekorations diamanter og dekorationsbånd eller bruges som de er for det enkle og elegante udtryk.

Vi har også et stort udvalg i bordpynt til barnedåben og af festartikler til baby shower. Du er velkommen til at kigge rundt i vores webshop og lade dig inspirere til din helt personlige borddækning til jeres barnedåbsfest.

Vi giver altid 365 dages returret, bestil på hverdagen inden kl. 12 så kan du hente dagen efter i den valgte pakkeshop. Vi er en dansk ejet webshop og e-mærket

Bordpynt til drenge barnedåb

Bordpynt til barnedåb, baby shower og navngivningsfesten.

Bånd & lys

Her finder du mange forskellige bånd i flotte farver og mønstre. Bånd er meget dekorative i borddækningen og kan f.eks bruges til at binde rundt om lys og servietter og vaser. Du kan også bruge båndene på bordkort og invitationer. 

Dekoration til drenge barnedåb

Sødt og billigt barnedåbsdekoration til baby shower og drengebarnedåben. Her finder du et stort udvalg i festdekoration som guirlander, vimpler, pomponer, bikuber honeycombs, rosetter og balloner til festlokalet uanset og barnedåbsfesten holdes hjemme, i telt eller i lejede lokaler. Når rammerne for barnedåbsfesten er pyntet op skaber det den rette stemning for jer og jeres gæster til barnet første store fest.

Vi er e-mærker og giver altid 365 dages returret. Vi har eget lager i Danmark og kan derfor tilbyde lyn hurtig levering. Bestil på hverdage inden kl. 12. så kan du hente pakken på det valgte pakkeshop dagen efter.

Engangsservice

Flot engangsservice til barnedåbsfest, baby shower og navngivningsfest. Skal det være nemt finder du her et stort udvalg i paptallerkener, papkrus og matchende servietter til baby shower eller drenge barnedåbsfesten. Du kan vælge mellem ensfarvede og forskellige motiver og mønstre så du kan få den smukkeste borddækning til den store dag. 

Her på siden finder du også inspiration til festartikler der som bordpynt og dekoration der kan give festlokalet den rette stemning.

Kagepynt til drenge barnedåb

Kageudstikker til barnedåb eller babyshower og navngivningsfester

Kageudstikker til den gennemførte navngivningsfest, barnedåbsfest eller baby shower. Perfekt til småkager eller til at lave fondant motiver til kagen med de sødeste kvalitets udstikker som elefant udstikker, babyfødder udstikker, sutteflaske udstikker, bodystocking udstikker, sommerfugle udstikker, ugle udstikker flyvemaskiner udstikker.

Vi er en 100 % dansk ejet webshop – billig fragt og lyn hurtig levering

Servietter til drenge barnedåb

Til drengedåben har vi et stort udvalg i servietter både med og uden motiver i de traditionelle lyseblå nuancer. Er du ude efter andre farve så kig endelig med her på siden hvor vi har samlet et kæmpe udvalg af billige servietter i ensfarvet sølv eller med striber, limegrønne servietter med chevron mønster, lyseblå servietter med hvide polkaprikker, servietter med uglemotiv, servietter med teddy bamse, servietter med babyfødder og mange flere.

Lad sig inspirere til barnedåbens borddækning eller når du skal planlægger en baby shower for veninden. 

pr. side
Viser 1 - 42 af 45 varer
Viser 1 - 42 af 45 varer

Her finder du alt i borddækning og pynt til navnefesten eller barnedåben.