Pigedåb Der er 50 varer.

Borddækning

Duge og bordløber til barnedåb, baby shower og navngivningsfesten.

Bordpynt til pige barnedåb

Sødt bordpynt til barnedåb, baby shower og navngivningsfesten.

Bånd & lys

Her finder du mange forskellige bånd i flotte farver og mønstre. Bånd er meget dekorative i borddækningen og kan f.eks bruges til at binde rundt om lys og servietter og vaser. Du kan også bruge båndene på bordkort og invitationer.

Dekoration til barnedåb

Stort udvalg i sødt dekoration til barnedåb og baby shower. Har du et stort lokale der skal pyntes op finder du her vimpler, balloner, guirlander, bikuber og pompomer og rosetter der giver masser af stemning til den store fest. 

Engangsservice

Bordækning til pigebarnedåb og navngivningsfest

Stort udvalg af engangsservice til barnedåb og navngivningsfest. Vi har et kæmpe udvalg af paptallerkener, krus og servietter så du får den flotteste bordækning til pigebarnedåben.

Her finder du ensfarvet service i pastel og pangfarver og yndigt service med karruseller eller med ugler på. Du kan også lave en smuk borddækning med polkaprikker eller service med chevron mønster.

For at gøre det hele endnu nemmere kan du starte bordækningen med en tekstildug eller en plastikdug. Husk også bordpynt til festen, vi har et stort udvalg af barnedåbspynt og pynt til lokalet som f.eks. bikuber, guirlander, balloner tassel guirlander og pompomer.  

Kagepynt til pige barnedåb

Til den gennemførte fest finder du her søde kageudstikker og muffinsforme samt kagedekoration til barnedåb, baby shower og navngivningsfest.

Servietter til pige barnedåb

Søde servietter i både ensfarvede og med motiv til barnedåb, baby shower og navngivningsfesten.

pr. side
Viser 1 - 42 af 50 varer
Viser 1 - 42 af 50 varer

Her finder du alt i borddækning og pynt til den første store fest for dit barn. Masser af ideer til både navnefest og pigedåb.