Balloner Der er 78 varer.

Ballonbuer

Er du på udkig efter en grandios festdekoration? Så er du sikker på at imponere med de flotteste ballonbuer på hele 4 meter, med balloner i forskellige størrelser, farver og typer. 

Balloner med motiver

Balloner i flere farver med motiv på den ene side. Alle ballonerne er i god kvalitet der også er velegnet til helium. Balloner til pirat temafesten, prinsesse temafesten, safari temafesten og meget mere. Du kan købe tilhørende engangsservice til vores balloner med motiv.

Vi har også masser af ensfarvede balloner uden motiv samt stort udvalg folieballonerMangler du helium eller andet ballontilbehør, kan du finde det her.

Ensfarvede balloner

Balloner i en god kraftig kvalitet, der også er velegnet til helium. Balloner i mange farver. Bland balloner efter eget valg for at sætte et ekstra præg på fødselsdagen eller festen.

Ensfarvede folieballoner

Store flotte runde og stjerneformede folieballoner er perfekt dekoration til festlige anledninger som eksempelvis bryllup og konfirmation og barnedåb og fødselsdage.

Ved at lave en buket af flere folie balloner får du et flot udtryk i festlokalet uanset om du kombinere forskellige farver og former eller holder det klassisk i samme farve der passer til festens tema.

Denne runde folie ballon fås i et væld af flotte farver som orange, rød, pink, lyserød, lilla, kongeblå, lyseblå, limegrøn, grøn, sort, hvid, guld, sølv og rose gold.

Se også vores  kæmpe stjerner her.

Ballonen kan fyldes med såvel helium som luft og er med selvlukkende ventil så den holder på helium og luft længe. En folieballon fyldt med helium kan nemt holde i en til 8 dage og kan bruges igen og igen uanset om den er fyldt med helium eller luft.

Folieballoner

Folieballoner til enhver lejlighed. Du kan få ensfarvede folieballoner i forskellige faconer. Eller folieballoner i de kendte figurer fra TV som Brandman Sam, Mickey Mouse, Minnie Mouse, Darth Wader, Ninja Turtles, Thomas Tog. Du finder også et stort udvalg af øvrige folieballoner med print eller store folieballoner i tal.

Pynt med folieballoner til studenterfesten, til bryllup, til fødselsdagen, til firmafesten, til klassefesten, til barnedåben, til jubilæum. 

Folie stjerner

Flotte folie stjerner til luft. Ideel som loftdekoration til bryllup, barnedåb, konfirmationer, firmafester, receptioner osv. Fås i sølv, blå og pink og i to forskellige størrelser, 70 cm og 100 cm. Se også vores tal-folieballoner her.

Konfetti balloner

Superfede gennemsigtige balloner med konfetti inden i. Pynter fantastisk op til en imponerende flot fest. Vi har så mange balloner, så tag et kig på vores øvrige ballonkategorier eller søg i vores søgefelt øverst på siden hvis du søger efter noget specifikt. 

Polkaprikkede balloner

Balloner med polkaprikker i god kvalitet. Velegnet til luft og helium. 

Tal folieballoner

Flotte store tal folieballoner til fødselsdagsfesten. Fås i flere farver i tallene 0-9. Stort udvalg folieballoner og andet festtilbehør finder du her på siden.

pr. side
Viser 1 - 42 af 78 varer
Viser 1 - 42 af 78 varer

Balloner til fest

Til enhver fest skal der være balloner. Balloner er fantastiske til at pynte op til festen uanset om det er til børnefødseldagen, runde fødselsdage, bryllup, barnedåb eller andre festlige begivenheder.

Vi har latex balloner til alle mulige farver samt balloner der passer til alle vores fødselsdagstemaer. 

Hos Partyhuset.dk fin...

Balloner til fest

Til enhver fest skal der være balloner. Balloner er fantastiske til at pynte op til festen uanset om det er til børnefødseldagen, runde fødselsdage, bryllup, barnedåb eller andre festlige begivenheder.

Vi har latex balloner til alle mulige farver samt balloner der passer til alle vores fødselsdagstemaer. 

Hos Partyhuset.dk finder du stort udvalg af billige kvalitetsballoner. Ensfarvede balloner der er biologiske nedbrydelige, masser af flotte balloner med motiver, gennemsigtige balloner med konfetti, folieballoner med sjove motiver og folieballoner i tal og tekst. 

Helium til balloner

Mange af vores balloner og folieballoner er både egnet til helium og luft. Du kan købe helium ballongas til ballonerne her.

Læs mere