Kundeservice

Følg os på Facebook

Nyheder

Balloner Der er ingen varer i denne kategori

Balloner med motiver

Balloner i flere farver med motiv på den ene side. Alle ballonerne er i god kvalitet der også er velegnet til helium. Balloner til pirat temafesten, prinsesse temafesten, safari temafesten og meget mere. Du kan købe tilhørende engangsservice til vores balloner med motiv.

Vi har også masser af ensfarvede balloner uden motiv samt stort udvalg folieballonerMangler du helium eller andet ballontilbehør, kan du finde det her.

Ensfarvede balloner

Balloner i en god kraftig kvalitet, der også er velegnet til helium. Balloner i mange farver. Bland balloner efter eget valg for at sætte et ekstra præg på fødselsdagen eller festen.

Folieballoner

Folieballoner til enhver lejlighed. Du kan få ensfarvede folieballoner i forskellige faconer. Eller folieballoner i de kendte figuere fra TV som Brandman Sam, Mickey Mouse, Minni Mouse, Darth Wader, Ninja Turtles, Thomas Tog. Du finder også et stort udvalg af øvrige folieballoner med print eller store folieballoner i tal.

Pynt med folieballoner til studenterfesten, til bryllup, til fødselsdagen, til firmafesten, til klassefesten, til barnedåben, til jubilæum. 

Folie stjerner

Flotte folie stjerner til luft. Ideel som loftdekoration til bryllup, barnedåb, konfirmationer, firmafester, receptioner osv. Fås i sølv, blå og pink og i to forskellige størrelser, 70 cm og 100 cm. Se også vores tal-folieballoner her.

Polkaprikkede balloner

Balloner med polkaprikker i god kvalitet. Velegnet til luft og helium. 

Tal folieballoner

Flotte store tal folieballoner til fødselsdagsfesten. Fås i flere farver i tallene 0-9. Stort udvalg folieballoner og andet festtilbehør finder du her på siden.

Balloner i mange farver og balloner med tryk. Pynt op til fødselsdagen eller festen med billige fødselsdagsballoner i god kvalitet. Alle vores balloner er også egnet til helium. Vi har også sjove vandballoner til de varme sommerdage. Balloner er et must til alle fester.