Konfirmation Der er 122 varer.

Bordløbere

Inspiration til borddækning til konfirmationen finder du her. Brug en bordløber og matchende servietter på dugen og festbordet er pyntet. Du kan også bruge dekorationsbånd om servietter og lysestager samt pynte festlokalet op med balloner, bikuber, pomponer og vimpler i matchende farver, så er rammerne for en festlig konfirmationsfest skabt.

Hos os får du altid billig og hurtig levering fra eget lager i Danmark og selvfølgelig er vi e-mærket webshop.

Bordkort og invitationer...

Stort udvalg i flotte bordkort og glaskort til konfirmationen vi har også matchende duge, servietter, bordløbere og festpynt i moderne farver og mønstre. 

Vi har altid 365 dages returret så i har mulighed for planlægge festen i god tid uden at lægge jer helt fast på farvevalget.

Bordpynt til konfirmation

Pynt op til konfirmationsfesten

Konfirmationsfesten starter med flotte invitationer og følges op af en flot borddækning. Her på siden finder du konfetti og dekorations diamanter der kan lægges på festbordet og give et flot farvespil sammen med dugen, bordløberen og servietterne i matchende farver. 

Bordpynten fås i mange forskellige farver der matcher vores store udvalg af servietter til både pige konfirmationen og drenge konfirmationen. Du kan også pynte lokalet op med bikuber og pomponer i samme farver og  få et flot og sammenhængende farvetema til konfirmationsfesten.

Vi er en dansk e-mærket webshop med eget lager i Danmark. Vi tilbyder 365 dages returret og bestiller du på hverdage inden kl. 12 sender vi samme dag så du dagen efter kan afhente i den valgte pakkeshop.

Bånd & lys

Her finder du mange forskellige dekorationsbånd til konfirmationsfesten i flotte farver og mønstre. Bånd er meget dekorative i borddækningen og kan f.eks bruges til at binde rundt om lys og servietter og vaser. Du kan også bruge båndene på bordkort og konfirmations invitationer. Vi har også matchende duge, servietter og bordløber og pynt så du kan få en rød tråd i konformations bordækningen og konfirmationsfesten.

Dekoration til konfirmationen

Planlægning af konfirmation involvere også valg af farver til borddækningen og festlokalet uanset om festen holdes hjemme, i et telt eller i et festlokale. Her på siden finder du et stort udvalg af festartikler som vimpler, bikuber, pomponer, foliestjerner, papir rosetter, tassel guirlander og serpentiner til konfirmationsfesten til både drenge og piger. Festpynt fårs i mange forskelliuge farver og mønstre så du kan få inspiration til det der passer til jeres konfirmationsfest.

Bestil på hverdage inden kl. 12 så sender vi samme dag fra eget lager i Danmark. e-mæreket webshop er din garanti for sikker handel.

Dekorationsgrus og sten

Her hos Partyhuset.dk har vi et stort udvalg i festartikler og bordpynt. Her på siden finder du dekorationsgrus og pyntegrus til bordækningen. Pyntegrus kan bruges i lysestager, i små poser eller strøet på festbordet. Dekorationsgrus fås i mange skønne farver der matcher vores duge, bordløbere og servietter. Leg med farverne eller vælg matchende farver og du har en flot og elegant bordækning til både pige og drenge konfirmationsfesten.

Vi ter en danskejet webshop med eget lager i Danmark. Det sikre dig en hurtig levering. Vi er e-mærket så du er sikker på en ordentlig handel og du har altid 365 dages returret. 

Duge

Planlægningen af konfirmationsfesten betyder også at der skal vælges farve til borddækningen. Vi har et stort udvalg af elegante duge til konfirmationens borddækningen samt matchende servietter i både middags og frokoststørrelse samt matchende sizoweb bordløbere og Sovie bordløbere. Vi har altid 365 dages returret så du kan planlægge konfirmationen i god tid. For din sikkerhed er vi selvfølgelig e-mærket og bestiller du på hverdagen inden kl. 12 kan du hente varerne næste dag i din valgte pakkeshop. 

Servietter

Servietter til konfirmationen fuldender borddækningen. Her finder du frokost og middagsservietter i papir og stofligende kvaliteter. Servietter kan foldes på mange forskellige måder og evt. pyntes med dekorationsbånd for at få et elegant og flot look. Vi har et stort udvalg af farver og mønstre og du kan få matchende duge, bordløbere og festpynt i matchende farver for et elegant helhedsindtryk til konfirmationsfesten.

Hos og får du billig og hurtig levering fra eget lager i Danmark og altid 365 dages returret. For din sikkerhed er vi selvfølgelig e-mærket. 

pr. side
Viser 1 - 42 af 122 varer
Viser 1 - 42 af 122 varer

Borddækning til konfirmationen finder du her. Al hvad du har brug til konfirmationsfesten. Vi har et stort udvalg af matchende duge, sizoweb bordløbere, stofligende bordløbere og matchende servietter til en flot borddækning. Vi har også kæmpe udvalg af pynt til konfirmationen samt bordkort og kort til invitationen. Festlokalet kan pyntes op med ...

Borddækning til konfirmationen finder du her. Al hvad du har brug til konfirmationsfesten. Vi har et stort udvalg af matchende duge, sizoweb bordløbere, stofligende bordløbere og matchende servietter til en flot borddækning. Vi har også kæmpe udvalg af pynt til konfirmationen samt bordkort og kort til invitationen. Festlokalet kan pyntes op med bikuber og pomponer eller guirlander og du har på en enkel og nem måde skabt et flot festrum der danner rammen for konfirmantens store fest. 

Læs mere