Lys & kageartikler Der er 75 varer.

Fødselsdagslys

Fødselsdagslys i mange forskellige farver og motiver. Perfekt detalje på fødselsdagskagen til børnefødselsdagen. Prinsesselys til prinsesse tema festen, fodboldlys til fodbold tema festen, dinosaurerlys til dino tema festen og meget meget mere. Derudover har vi fødselsdagslys i tal og de flotteste fødseldagslys med flammer i farver.

Kagepynt

Kagepynt til kager og kagepynt til muffinsforme

Her finder du flot kagepynt der sætter prikken over i'et på fødselsdags- eller temakagen. 

Figurer til prinsessekagen, dinosaurkagen eller piratkagen. Kagepynt til 1 års fødseldagen og kagepynt til barnedåben. 

Kageudstikkere

Stort udvalg af kageudstikker tog, dinosaur, sommerfugle, stjerne, barnevogn og meget meget mere. Det er noget til enhver festlig lejlighed.

Bloklys & lys

Skab hyggelig stemning til hverdag og fest med bloklys. I Danmark er vi kendt for at "hygge" og en af ingredienserne til vellykket hygge er bloklys. Her finder du masser af bloklys i forskellige flotte farver som kan matches med servietter og pynt i samme farver for en elegant bordækning til f.eks. konfirmation, fødselsdage, jul, firmafester elelr receptioner og barnedåbe samt babyshower. Ja lys kan bruges til alle lejligheder.    

Muffinsforme

Stort udvalg muffinsforme i flere farver og motiver

Her finder du mange forskellige muffinsforme i flotte farver og med forskellige motiver. Muffinsforme med polkaprikker, muffinsforme med tilhørende flag. Muffinsforme med enhjørningsmotiver, piratmotiver, dinosaurermotiver og meget mere. 

Vi er en e-mærket webshop så du kan trygt og roligt handle hos os. 

pr. side
Viser 1 - 42 af 75 varer
Viser 1 - 42 af 75 varer

Flotte muffinsforme med motiver, kageudstikkere og andet kagepynt. Fødselsdagslys til enhver fødselsdag.