Alt det andet Der er ingen varer i denne kategori

Kalendergaver

Det kan være svært at finde på kalendergaver til ungerne. Her hjælper vi dig på vej og har samlet en masse forslag til kalendergaver og adventsgaver til de spændte børn. Hvad mon julemanden har fundet på i dag.

Pinata

Sjov underholdning til fødsesdagdfest med pinata

Fede pinataer til fastelavn og sjove fødselsdagsfester. Her finder du pinataer i flotte farver og former. Fodbold pinata til fodboldfesten, piratskib eller skattekiste til piratfesten, en løve til jungle festen og mange andre pinataer.

Med en pinata til festen er du sikker på at alle bliver underholdt. Pinataen kan fyldes med slikposer, balloner og andet sjovt børnene kan lege videre med bagefter.

Partyhatte

Partyhatte masker er elsket af alle børn og fås med mange forskellige motiver til fødselsdag og temafester.  Her finder du helt sikkert noget som de alle vil elske at have på til festen.

Rygsække

Flotte ryksække og gymnastikposer med dine yndlingsfigurer.

Spøg og skræmt

Kan du lige at lave sjov og ballade med andre. Se er du kommet til rette sted her finder du et stort udvalg i artikler og gags der vil få grinet frem til festen.

Vinglas, Sugerør og drinkspinde

Retro sugerør, snoede sugerør, sugerør i flere farver. Sugerør med alle de kendte Disney figurer fra film og TV. 

Fødselsdagshatte, prinsesse- og pirattema tilbehør, klistermærker og meget mere. Detaljerne sætter et ekstra præg på din temafest. Sæt klistermærker i slikposene eller brug dem til at pynte med. Uddel medajler til vinderne i fodboldfesten. Lav en skattekiste fuld med juveler og guldmønter til piratfesten. Mulighederne er mange. Børnene vil elske...

Fødselsdagshatte, prinsesse- og pirattema tilbehør, klistermærker og meget mere. Detaljerne sætter et ekstra præg på din temafest. Sæt klistermærker i slikposene eller brug dem til at pynte med. Uddel medajler til vinderne i fodboldfesten. Lav en skattekiste fuld med juveler og guldmønter til piratfesten. Mulighederne er mange. Børnene vil elske de ekstra detaljer der hører til deres flotte temafest.

Læs mere