Anledning Der er ingen varer i denne kategori

Barnedåb

Se vores store udvalg af pynt, dekoration og service til barnedåben. Super sødt pynt i lyserød og lyseblå som f.eks. små sutter, rangler, babysko, barnevogne m.m. som giver en flot detalje til barnedåbsfesten. Desuden har vi engangsservice, balloner og servietter til barnedåben i lyserød og lyseblå.

Halloween pynt

Halloween pynt og dekorationer - Halloween græskar, flagermus, Halloween spøgelser og Halloween skeletter. Halloween edderkopper og masser af spindelvæv. Skal du pynte op til Halloween festen så har vi stort udvalg af flot Halloween pynt. Du kan også købe flotte Halloween servietter og engangsservice med hekse, monstre, græskar, spøgelser og alt der tilhører til en frygtelig Halloween.

Jul

Glædelig, glædelig jul. Vi elsker jul og alt der tilhører. Tid til hygge med familie, venner og kollegaer. Køb pynt til julefrokosten og kom i den helt rigtige stemning.

Konfirmation

Her finder du alt hvad du har brug for når du skal lave en flot bordækning til den store dag. Vi har mange forskellige farver og mønstre i servietter med matchende duge og bordløber så du kan få lige den farve du ønsker til konfirmationsfesten.

Oktoberfest

Højt humor, tyrolertøj og bajere. Alle er glade til oktoberfest. Skal du arrangere en stor oktoberfest og har du brug for større mængder pynt og service? Skriv til os på info at partyhuset.dk og hør hvad vi har at byde på.

Skal du finde pynt til Halloween, jul, barnedåb? Så er du kommet det rigtige sted. Vi har shoppen fuld af barnedåbs artikler, "frygtelig" Halloween pynt og sågar masser af juleartikler til julefrokosten. Udover det kan du nok finde masser af pynt til din næste fest uanset anledning.