Anledning Der er ingen varer i denne kategori

Rund fødselsdag

Skal du holde rund fødselsdag eller bliver du 18 år og det skal fejres med en fest for familie og venner så har vi et kæmpe udvalg i i festartikler og engangsservice og dekoration der helt sikkert vil skabe rammerne for en festlig dag. 

Du finder et stort udvalg af billige servietter og guirlander og balloner og konfetti med tallet for netop din runde fødselsdag på, uanset om du bliver 30, 40, 50, 60, 70, 80, 90 eller 100 år.

Du kan også lade dig inspirere af vores ensfarvede service og dekoration hvis du har en ynglings farve der skal være festens tema. Kig også engang på både balloner og honeycombs og pomponer de skal liv og glæde så dekorationen gør gæsterne i rigtig godt humør til din runde fødseslsdagsfest.

Barnedåb

Her finder du et stort udvalg til barnedåbsfesten og  til baby shower festen. Vi har alt hvad du skal bruge af duge, bordløbere, ensfarvede servietter eller søde servietter med forskellige babymotiver på. Festpynt til drengedåben og pigedåben, dekoration til festlokalet og service til barnedåben.

Super sødt pynt i lyserød og lyseblå som f.eks. små sutter, rangler, babysko, barnevogne m.m. som giver en flot detalje til barnedåbsfesten. Desuden har vi engangsservice, balloner og servietter til barnedåben i lyserød og lyseblå.

Vi er en danskejet webshop med dag til dag levering hvis du bestiller på hverdage inden kl. 12 kan du afhente pakken i den valgte pakkeshop dagen efter.

Vi har 365 dages returret og er selvfølgelig e-mærket.

Halloween pynt

Halloween pynt og dekorationer - Halloween græskar, flagermus, Halloween spøgelser og Halloween skeletter. Halloween edderkopper og masser af spindelvæv. Skal du pynte op til Halloween festen så har vi stort udvalg af flot Halloween pynt. Du kan også købe flotte Halloween servietter og engangsservice med hekse, monstre, græskar, spøgelser og alt der tilhører til en frygtelig Halloween.

Jul og nytår

Køb julepynt og service til julefrokosten, samt masser af serpentier, konfetti og pynt til nytårsaften. 

Glædelig, glædelig jul. Vi elsker jul og alt der tilhører. Tid til hygge med familie, venner og kollegaer. 

Konfirmation

Borddækning til konfirmationen finder du her. Al hvad du har brug til konfirmationsfesten. Vi har et stort udvalg af matchende duge, sizoweb bordløbere, stofligende bordløbere og matchende servietter til en flot borddækning. Vi har også kæmpe udvalg af pynt til konfirmationen samt bordkort og kort til invitationen. Festlokalet kan pyntes op med bikuber og pomponer eller guirlander og du har på en enkel og nem måde skabt et flot festrum der danner rammen for konfirmantens store fest. 

Studenterfest

En af de store anledninger i livet er studenterfesten. Her finder du alt hvad du behøver af festpynt til studenterfesten. Vi har et kømpe udvalg af duge, bodløbere, servietter, guirlander, vimpler, serpentiner, konfetti bikuker og pomponer. Vi har selvfølgelig også alt hvad du skal bruge af krus, vinglas og tallerkener til den store dag så alt du skal er at dække op og nyde festen. Kig i shoppen og bliv inspireret til året store studentergilde. 

Skal du finde pynt til Halloween, jul, barnedåb, konfirmation? Så er du kommet det rigtige sted. Vi har shoppen fuld af barnedåbs artikler, "frygtelig" Halloween pynt og et stort udvalg af kvalitetsvarer til drenge konfirmationsfest og pige konfirmationsfest som diuge, bordlæber og servietter fra Bækkelund By Mank. Vi har sågar masser af juleart...

Skal du finde pynt til Halloween, jul, barnedåb, konfirmation? Så er du kommet det rigtige sted. Vi har shoppen fuld af barnedåbs artikler, "frygtelig" Halloween pynt og et stort udvalg af kvalitetsvarer til drenge konfirmationsfest og pige konfirmationsfest som diuge, bordlæber og servietter fra Bækkelund By Mank. Vi har sågar masser af juleartikler til julefrokosten. Udover det kan du også finde masser af pynt til din næste fest uanset anledning. 

Læs mere