Duge, bordløber & servietter Der er 1 vare.

Bordløbere

Flotte bordløbere i mange forskellige farver. Hurtig og enkel opgradering til din borddækning. Du kan få ensfarvet bordløber af imiteret netstof så dugens farve ses igennem eller helt ensfarvet bordløber og kuvertdug der giver flot kontrast til dugen.

Duge med motiver

Flotte plastik duge til børnefødselsdagen. Brug dugen sammen med vores engangsservice i samme tema eller match med vores ensfarvede service. Mulighederne er mange men en ting er sikker. Fødselsdagsfesten bliver den flotteste i byen.

Rulleduge

En flot borddækning kræver en flot dug. Her finder du stofligende duge i inspirationsstof i smukke farver der danner en flot bund for festbordet.

Servietter

Servietter til alle fester i god kvalitet

2-lags servietter til hverdag og fest

Hos os finder du stort udvalg 2-lags servietter i mange farver som fx. lyserød og lyseblå, sort og hvid, rød og blå. Polkaprikkede servietter, stribede servietter og chevron mønstrede servietter i forskellige farver. 

Sovie Airlaid servietter

Leder du efter kvalitetsservietter til den næste fest? Så er Sovie Airlaid servietterne oplagte til formålet. De er tykke og er nemme at folde til en fin dekoration på middagssbordet. Fås i flere forskellige farver. 

Stoflignende middagsservietter

Stofligende middags servietter der er meget nemme at folde. Fås i mange forskellige farver. Kvalitet er super blød og sugende. Lav en flot bordækning til festen med textil servietter der foldes enten stående eller liggende. Vil du gerne gøre lidt mere ud af borddækningen kan du kombinere flere farver og lave en super elegant bordækning. Du kan også kombinere dem med vores bordløbere.

Textilduge

Flotte textilduge der ligner rigtige og føles som stofduge. Kvalitets engangsduge til en utrolig smuk bordækning-

Bordkort og kort

Se vores store udvalg af bordkort i smukke farver og former der kan bruges til enhver fest. Om det er konfirmationsfest, bryllup, barnedåb eller blot en fest, har vi bordkort til lejligheden.

Vi har også kort og konvolutter til gør-det-selv invitationerne og takkekortene.

Viser 1 - 1 af 1 vare
Viser 1 - 1 af 1 vare

Stort udvalg til en smuk borddækning i duge og bordløber og servietter til alle festlige lejligheder. Du kan få plastikduge, papirduge, stoflignende duge i mange forskellige farver og materialer, hertil kan du selvfølgelig også få servietter i matchende farver uanset om du ønsker papirservietter eller Airlaid textil servietter som ligner og føle...

Stort udvalg til en smuk borddækning i duge og bordløber og servietter til alle festlige lejligheder. Du kan få plastikduge, papirduge, stoflignende duge i mange forskellige farver og materialer, hertil kan du selvfølgelig også få servietter i matchende farver uanset om du ønsker papirservietter eller Airlaid textil servietter som ligner og føles som stof.

Læs mere