Dekoration og pynt Der er ingen varer i denne kategori

Balloner

Balloner i mange farver og balloner med tryk. Pynt op til fødselsdagen eller festen med billige fødselsdagsballoner i god kvalitet. Alle vores balloner er også egnet til helium. Vi har også sjove vandballoner til de varme sommerdage. Balloner er et must til alle fester.

Bikubebolde

Dekorer med bikubebolde i flotte farver til festen.

Crepebånd

Flot crepebånd til dekoration i rummet eller på bordet. Fås i mange flotte farver.

Dekorationsgrus

Dekorationsgrus består af farvede små sten. Bruges i vaser, på spejle omkring bloklys eller strøs som konfetti på bordet.

Guirlander og vimpler

Flotte guirlander og flag til fest og sjov. Her finder du et stort udvalg af flag guirlander, stjerne guirlander, papir guirlander og bannere til såvel temafester, fødselsdage, firmafester, havefester, klassefester, barnedåb som til pynt på f.eks. børneværelset. Alle vores vimpler er i plastik.

Et rigtig flot finish til din fest til mange forskellige farver og motiver.

Pom pom i papir

Store papir pomponer i mange flotte farver, pynter til alle festlige lejligheder.

Papirfaner

Papirfaner som dekoration til enhver lejlighed og fest. Fås i mange forskellige farver og størrelser. Hæng nogle stykker sammen og gør rummet hyggeligt. Er også ideel hvis der er højt til loftet.

Serpentiner

Serpentiner giver altid et godt præg på festdekorationen, om de hænger i lysekronerne eller ligger henover bordene. Pust blot papirstrimlene ud og allerede der er stuen blevet festlig.

Tassel og kvaste...

Festlige og dekorative papir Tassel / kvist guirlander. Festlig pynt til fødselsdag, barnedåb, konfirmation, firmafest eller andre festlige begivenheder.

Øvrig dekoration

Bordpynt og vindueklistermærker til halloweenfesten, jul og andre festlige lejligheder. 

Her finder du flotte bikuber også kaldet honeycombs eller papirbolde, faner, guirlander og meget mere. Brug dem som pynt til festlige lejligheder som fødselsdage, bryllupper, barnedåb eller brug dem som pynt til børneværelset, udestuen eller campingvognen.