Dekoration og pynt Der er ingen varer i denne kategori

Balloner

Til enhver fest skal der være balloner. Balloner er fantastiske til at pynte op til festen uanset om det er til børnefødseldagen, runde fødselsdage, bryllup, barnedåb eller andre festlige begivenheder. Hos Partyhuset.dk finder du stort udvalg af billige kvalitetsballoner. Ensfarvede balloner der er biologiske nedbrydelige, masser af flotte balloner med motiver, gennemsigtige balloner med konfetti, folieballoner med sjove motiver og folieballoner i tal og tekst. 

Bikubebolde

Dekorer med bikubebolde i flotte farver til festen.

Bånd & lys

Bloklys og smukke dekorationsbånd

Vores grosgrain bånd fra Vivi Gade finder du i flere smukke farver som lyserød og lyseblå samt bl.a. rød, blå og grøn farve. Båndende er kraftig vævet bånd med ægkant og er 5,5 mm lange og kommer i 15 mtr. ruller. 

Udover vores ensfarvede dekorationsbånd finder du de sødeste dekorationsbånd fra Happy Moments der er perfekt som pynt til barnedåben. Dekorationsbåndende findes i både lyserød og lyseblåt og har små søde babyfødder på suppleret med små stjerner. 

Pynt op til festen med dekorationsbånd der giver det fineste finish til en uforglemmelig anledning som barnedåb, konfirmation og bryllup. 

Vores bloklys sælges i pakker á 6 stk. og findes i flere farver som bl.a. limegrøn, lyseblå, lyserød og sort. Bloklysene er 10 cm høje, 5 cm i diameter og er lavet af 100% raffineret paraffin med farvet overflade og har en brændetid på ca. 21 timer.

Crepebånd

Flot crepebånd til dekoration i rummet eller på bordet. Fås i mange flotte farver.

Dekorationsgrus

Dekorationsgrus og dekorationssten i mange forskellige farver. En enkel og nem måde at få pyntet festbordet i matchende farver til dug og servietter.

Dekorationsten består af farvede små sten. Bruges i vaser, på fade og på spejle omkring bloklys eller strøs som konfetti på bordet.

Dekorationssten er større glassten og flotte i fade med bloklys eller strøet på bordet. De fås i mange forskellige farver.

Guirlander og vimpler

Flotte guirlander og flag til fest og sjov. Her finder du et stort udvalg af flag guirlander, stjerne guirlander, papir guirlander og bannere til såvel temafester, fødselsdage, firmafester, havefester, klassefester, barnedåb som til pynt på f.eks. børneværelset. Alle vores vimpler er i plastik.

Et rigtig flot finish til din fest til mange forskellige farver og motiver.

Pom pom i papir

Store papir pomponer i mange flotte farver, pynter til alle festlige lejligheder.

Papirfaner

Papirfaner som dekoration til enhver lejlighed og fest. Fås i mange forskellige farver og størrelser. Hæng nogle stykker sammen og gør rummet hyggeligt. Er også ideel hvis der er højt til loftet.

Serpentiner

Serpentiner giver altid et godt præg på festdekorationen, om de hænger i lysekronerne eller ligger henover bordene. Pust blot papirstrimlene ud og allerede der er stuen blevet festlig.

Tassel og kvaste...

Festlige og dekorative papir Tassel / kvist guirlander. Festlig pynt til fødselsdag, barnedåb, konfirmation, firmafest eller andre festlige begivenheder.

Øvrig dekoration

Bordpynt og vindueklistermærker til halloweenfesten, jul og andre festlige lejligheder. 

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte fa...

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte farver eller dæk loftet med bikubebolte og pomponer for en imponerende dekoration. Konfetti, serpentiner og anden borddekoration finder du ligeledes i stor stil. 

Returretten behøver du ikke at bekymre dig om idet du er velkommen til at returnere dine varer inden for 365 dage

Læs mere