Dekoration og pynt Der er ingen varer i denne kategori

Balloner

Balloner til fest

Til enhver fest skal der være balloner. Balloner er fantastiske til at pynte op til festen uanset om det er til børnefødseldagen, runde fødselsdage, bryllup, barnedåb eller andre festlige begivenheder.

Vi har latex balloner til alle mulige farver samt balloner der passer til alle vores fødselsdagstemaer. 

Hos Partyhuset.dk finder du stort udvalg af billige kvalitetsballoner. Ensfarvede balloner der er biologiske nedbrydelige, masser af flotte balloner med motiver, gennemsigtige balloner med konfetti, folieballoner med sjove motiver og folieballoner i tal og tekst. 

Helium til balloner

Mange af vores balloner og folieballoner er både egnet til helium og luft. Du kan købe helium ballongas til ballonerne her.

Crepebånd

Flot crepebånd til dekoration i rummet eller på bordet. Fås i mange flotte farver.

Dekorationsgrus

Pynt op til festen med dekorationsgrus og pyntesten

Dekorationsgrus ser rigtigt godt ud i vaser med lys eller på fade omkring bloklys. En enkel og nem måde at få pyntet festbordet til konfirmationen, fødselsdagen og barnedåben. 

Vi har dekorationsgrus i mange forskelligefarver s.s. rød, blå, guld og mange mange flere. Dekorationsgrus sælges i 400 gr. plastikbøtter som kan genbruges til dekorationsgruset efter festen.

Smukke pyntesten i glasmosaik

Dekorationstenene består af små farvede sten i glasmosaik med både mat og blank overflade. Sælges i 370 gr. bøtter som svarer til ca. 70 pyntesten. Hver sten er mellem 18 - 20 mm i størrelsen og ca. 8 mm tykke. Pyntesten kan bruges i vaser, på fade og på spejle omkring bloklys eller strøs som konfetti på bordet.

Bloklys til festen

Mangler du lys til pyntestenene og dekorationsgruset? Så se vores udvalg bloklys her. Bloklysene findes også i flere farver og er 8 cm høje. Sælges i pakker á 6 stk. og er lavet af 100% raffineret paraffin.

Happy dekorating ;)

Guirlander og vimpler

Flotte guirlander og flag til fest og sjov. Her finder du et stort udvalg af flag guirlander, stjerne guirlander, papir guirlander og bannere til såvel temafester, fødselsdage, firmafester, havefester, klassefester, barnedåb som til pynt på f.eks. børneværelset. Alle vores vimpler er i plastik.

Et rigtig flot finish til din fest til mange forskellige farver og motiver.

Papirfaner

Papirfaner som dekoration til enhver lejlighed og fest. Fås i mange forskellige farver og størrelser. Hæng nogle stykker sammen og gør rummet hyggeligt. Er også ideel hvis der er højt til loftet.

Serpentiner

Serpentiner giver altid et godt præg på festdekorationen, om de hænger i lysekronerne eller ligger henover bordene. Pust blot papirstrimlene ud og allerede der er stuen blevet festlig.

Øvrig dekoration

Bordpynt og vindueklistermærker til halloweenfesten, jul og andre festlige lejligheder. 

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte fa...

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte farver eller dæk loftet med bikubebolte og pomponer for en imponerende dekoration. Konfetti, serpentiner og anden borddekoration finder du ligeledes i stor stil. 

Returretten behøver du ikke at bekymre dig om idet du er velkommen til at returnere dine varer inden for 365 dage

Læs mere