Dekoration og pynt Der er ingen varer i denne kategori

Balloner

Balloner i mange farver og balloner med tryk. Pynt op til fødselsdagen eller festen med billige fødselsdagsballoner i god kvalitet. Alle vores balloner er også egnet til helium. Vi har også sjove vandballoner til de varme sommerdage. Balloner er et must til alle fester.

Bikubebolde

Dekorer med bikubebolde i flotte farver til festen.

Bånd

Her finder du mange forskellige bånd i flotte farver og mønstre. Bånd er meget dekorative i borddækningen og kan f.eks bruges til at binde rundt om lys og servietter og vaser. Du kan også bruge båndene på bordkort og invitationer.

Crepebånd

Flot crepebånd til dekoration i rummet eller på bordet. Fås i mange flotte farver.

Dekorationsgrus

Dekorationsgrus består af farvede små sten. Bruges i vaser, på spejle omkring bloklys eller strøs som konfetti på bordet.

Guirlander og vimpler

Flotte guirlander og flag til fest og sjov. Her finder du et stort udvalg af flag guirlander, stjerne guirlander, papir guirlander og bannere til såvel temafester, fødselsdage, firmafester, havefester, klassefester, barnedåb som til pynt på f.eks. børneværelset. Alle vores vimpler er i plastik.

Et rigtig flot finish til din fest til mange forskellige farver og motiver.

Pom pom i papir

Store papir pomponer i mange flotte farver, pynter til alle festlige lejligheder.

Papirfaner

Papirfaner som dekoration til enhver lejlighed og fest. Fås i mange forskellige farver og størrelser. Hæng nogle stykker sammen og gør rummet hyggeligt. Er også ideel hvis der er højt til loftet.

Serpentiner

Serpentiner giver altid et godt præg på festdekorationen, om de hænger i lysekronerne eller ligger henover bordene. Pust blot papirstrimlene ud og allerede der er stuen blevet festlig.

Tassel og kvaste...

Festlige og dekorative papir Tassel / kvist guirlander. Festlig pynt til fødselsdag, barnedåb, konfirmation, firmafest eller andre festlige begivenheder.

Øvrig dekoration

Bordpynt og vindueklistermærker til halloweenfesten, jul og andre festlige lejligheder. 

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte fa...

Pynt ordenligt op til festen. Her kan du få balloner i alle mulige flotte farver eller med tryk i forskellige temaer. Vi har også stort udvalg folieballoner til børnefødselsdagen eller i de populære tal og tekster som baby, boy og girl der er perfekte til barnedåben eller baby shower. 

Pynt festsalen op med flotte guirlander i klare og flotte farver eller dæk loftet med bikubebolte og pomponer for en imponerende dekoration. Konfetti, serpentiner og anden borddekoration finder du ligeledes i stor stil. 

Returretten behøver du ikke at bekymre dig om idet du er velkommen til at returnere dine varer inden for 365 dage

Læs mere