Kategorier

Kundeservice

Følg os på Facebook

Populære varer

Fragt og levering

Alle vores pakker sendes med postnord. Vi tilbyder også mulighed for gratis afhentning på vores adresser i Horsens. Vi sender til Danmark og Grønland.

postnord leverer til posthuse og pakkebokse 6 dage om ugen, mandage - lørdage. 


Fragtmuligheder og priser

Afhentning på vores lager i Horsens - 4 DKK, posegebyr

Du henter selv på vores lager på Kometvej 8A, 8700 Horsens, efter aftale med dig. Send os en email på kundeservice(a)partyhuset.dk og vi finder tidspunkt for afhentning.

postnord uden omdeling > 100kr: 39 DKK.

postnord uden omdeling <=100kr: 49 DKK

Du får en email- eller sms advisering fra postnord når pakken er klar til afhentning. Bemærk at emails, både fra Partyhuset.dk og postnord, kan havne i en "uønsket email" mappe i dit mailprogram.

Afhentning foregår enten i døgnposten, på posthus eller i postbutik.
Pakken skal afhentes indenfor 14 dage. Hvis pakken ikke afhentes sendes den retur til os og du betaler for returfragten. Pris for returpakker der ikke afhentes på posthuset er 60 DKK.

postnord med omdeling - 59 DKK.

Pakken leveres på din private adresse. Er der ingen hjemme på adressen, afleverer postnord en besked om, at pakken kan hentes på nærmeste udleveringssted, oftest dagen efter. 
Undtaget er dog hvis du har flexlevering, dvs. du har aftalt med postnord, hvor pakken må stilles. 

Det er vigtigt for os at dine varer kommer frem til aftalt tid og i god behold.

postnord leverer fra dag til dag, mandage til lørdage, dog undtaget Bornholm og visse småøer uden broforbindelse der leverer postnNord inden for 2 hverdage.

Levering anses for at være sket når du har fået din pakke udleveret, og på dette tidspunkt overgår risikoen for varen til dig.

Såfremt der opstår forsinkelser hos postnord, vil dette tilsvarende forsinke leverancen i forhold til den ønskede leveringsdato. postnords kvalitetsmål omkring leveringssikkerhed er minimum 99 % for pakkepost. Bemærk dog at denne procentsats er gennemsnitlig, og kan dække over store lokale og tidsbegrænsede variationer. Partyhuset kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos postnord medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Grønland
Du kan vælge imellem levering med skib eller fly. Levering med skib tager ca. 17-27 hverdage til landet hvorefter der kan komme ekstra dage til levering indenlands. Levering med fly tager ca. 2-6 hverdage til nærmeste posthus.
I tilfælde af at skibet ikke kan sejle hele vejen til destinationen i Grønland på grund af vejret, sendes pakken med fly til den pågældende by, når pakken ankommer til Grønland.

Priser for levering til Grønland:
Skib: 397 DKK
Fly: 798 DKK


Returlevering - 60 DKK ved ikke afhenting på posthus/pakkeboks

Ønsker du at sende din ordre eller en del af din ordre retur, skal du sende dem til: 
Partyhuset.dk
Skolesvinget 18
8700 Horsens.

Du betaler selv for returfragten.

Bemærk! Hvis du ikke har afhentet din ordre der er blevet leveret på posthus/pakkeboks inden 14 dage, sender postnord pakken retur til os. Returfragten betales af dig og udgør i disse tilfælde 60 DKK. Dette er postnords priser for returleveringer. Returfragten fratrækkes dit ordre beløb inden tilbagebetaling.

Læs nærmere om returlevering i vores handelsbetingelser her