Generelt
Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl i såvel tekst som priser, specifikationer, billeder mv. Vi tager ligeledes forbehold overfor eventuelle udsolgte varer. Hvis ikke vi kan overholde vores leveringsfrist, så hører du fra os hurtigst muligt.

Priser
Alle vores priser er i danske kroner inklusiv moms. Udover evt. fragtomkostninger pålægges der ingen ekstra omkostninger. Priserne er dagspriser.

Fragt & levering
Vi bestræber os på at få dine varer afsendt hurtigst muligt. Hvis du har bestilt før kl. 12 på en hverdag, afsender vi som regel samme dag. Vi sender alle vores varer med Post Nord.
Der kan opstå afvigelser for afsendelse af ordrer i helligdage- og sommerferier. Nærmere info vil blive oplyst her på siden. 

Post Nord leverer fra dag til dag, dog undtaget Bornholm og visse småøer uden broforbindelse. Der leverer Post Nord inden for 2 hverdage.

Fragtpriser

Afhentning på vores lager i Horsens
0 DKK. Du henter selv på vores lager på Fuglevangsvej 47, 8700 Horsens, hver Tirsdag og Torsdag kl. 15.30 og 16.30.
Hvis tidspunktet ikke passer dig så send os en email på info@partyhuset.dk og vi finder en løsning.

Post Nord privat, uden omdeling
35 DKK. Du får en email- eller sms advisering fra Post Nord når pakken er klar til afhentning. Bemærk at emails, både fra Partyhuset.dk og Post Nord, kan havne i en "uønsket email" mappe i dit mailprogram.

Afhentning foregår enten i døgnposten, på posthus eller i postbutik.
Pakken skal afhentes indenfor 14 dage. Hvis pakken ikke afhentes sendes den retur til os og du betaler for returfragten. Pris for returpakker der ikke afhentes på posthuset er 55 DKK.

Post Nord privat med omdeling
55 DKK. Pakken leveres på din private adresse. Er der ingen hjemme på adressen, afleverer Post Nord en besked om, at pakken kan hentes på nærmeste udleveringssted, oftest dagen efter.
Undtaget er dog hvis du har flexlevering, dvs. du har aftalt med Post Nord, hvor pakken må stilles. 

Fragtfri levering opnås på ordre over kr. 495,-. Fragtfri levering gælder kun forsendelser i Danmark. 

Bestilling
Når du handler ved os, behøver du ikke at oprette dig som kunde. Du skal blot udfylde de nødvendige informationer for at udføre din bestilling.
Du er dog meget velkommen til at oprette dig som kunde ved os. Det giver dig mulighed for at følge din bestilling, se historik og spare tid i bestillingsprocessen næste gang du besøger os.
Du modtager automatisk din ordrebekræftelse på den oplyste email adresse. 

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til info@partyhuset.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med partyhuset.dk indgås aftaler på dansk.

NB! Hvis du ikke modtager en mail fra os senest 3 timer efter bestilling, kan den mange gange ligge i en "Uønsket post" eller en anden mappe afhængigt af dit mailprogram. Nogle gange bliver mailen blockeret af et anti-spam program på mailserveren, der gør at mailen ikke går igennem. Dette er typisk hvis du bruger en arbejdsmail til bestillingen. 

Betaling
Du kan betale med følgende betalingsmidler: 
- Dankort (gebyrfrit)
- MobilePay
- Visa (Udstedt i Danmark, gebyrfrit, udstedt i udlandet 2.90%)
- MasterCard og Maestro (Udstedt i Danmark, gebyrfrit, udstedt i udlandet 2.90%)
- JCB  (gebyr: 3,75%)
- American Express (Udstedt i Danmark, gebyrfrit, udstedt i udlandet 3.75%)
- Bankoverførsel
- Betal via ViaBill - Læs om betingelserne her

Desuden kan offentlige virksomheder/institutioner betale via EAN.

Dine kortoplysninger der sendes i forbindelse med køb er krypterede (SSL), og det er således kun Nets som kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er afsendt fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Alle priser er opgivet i Danske kroner

Ved bankoverførsel skal beløbet indsættes på nedenstående konto:
Arbejdernes Landsbank
Regnr: 5343
Kontonr: 0347985

Ved bankoverførsel fra udlandet bruges efterfølgende:
IBAN nummer: DK2653430000347985
SWIFT adresse/BIC: ALBADKKK

(OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Ved betaling via bankoverførsel afsendes varene når vi kan se at ordren er betalt. Varene reserveres i 7 dage, hvorefter ordren annulleres hvis beløbet ikke er overført.

Fortrydelsesret
Skulle du, imod forventning, fortryde dit køb skal du inden 14 dage fra modtagelse give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller telefon.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, som du kan udskrive her og sende med retur.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen uden samtidig at give os tydelig meddelelse om dette. 

Din ordre skal sendes retur til os uden unødig forsinkelse og senest 14 dage efter, du har meddelt os, at du ønsker at fortryde dit køb. Evt. leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen betales af dig.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Ved køb af dekoration og udstyr til fest kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi, send derfor emballagen med retur. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Partyhuset
Erantisvej 35
8700 Horsens

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Ved fejl eller mangler bedes du kontakte os med henblik på udbedring af skaden, ombytning eller returnering af pengene. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Med udgangspunkt i den konkrete situation forpligtiger vi os til enten at udbedre skaden, ombytte, pengene tilbage eller give afslag.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Partyhuset
Erantisvej 35
8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klagevejledning
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på info@partyhuset.dk
Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet, hvilket kan ske online på www.forbrug.dk. Det koster kr. 160 at klage til forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.  
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Personoplysninger
Alle informationer du opgiver ved bestilling og evt. oprettelse som kunde, håndteres med diskretion og vil ikke blive videregivet til 3. part af nogen form.

For at du kan indgå aftale med os på partyhuset.dk, har vi brug for følgende oplysninger:
Navn
Adresse
Telefonnummer
E-mail adresse

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål, at kunne levere varen til dig.
Personoplysningerne registreres hos RB Online I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om præcis, hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.
Direktøren og de ansatte for RB Online I/S har adgang til de oplysninger, der registreres om dig.
Den dataansvarlige på partyhuset.dk er RB Online I/S.
Vi opbevarer ikke kundeoplysninger krypteret. Vi transmitterer ikke kundeoplysninger krypteret.

Som registreret hos RB Online I/S har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen. Du har også ret til indsigt i, hvilke oplysninger, der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter Persondataloven og henvendelse i forbindelse hermed rettes til RB Online I/S via e-mail info@partyhuset.dk.

Cookies
På partyhuset.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. I forbindelse med dette anvendes der en cookie. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til på mail: info@partyhuset.dk eller telefonnr.: 2390 7061

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på partyhuset.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere partyhuset.dk.

Ikrafttrædelse
Disse betingelser er trådt i kraft den 13. juni 2014 og er gældende for alle køb, der foretages på www.partyhuset.dk fra og med denne dato.

Firma oplysninger

Partyhuset
RB Online I/S
Lager: Fuglevangsvej 47
Administration: Erantisvej 35 & Skolesvinget 18
DK-8700 Horsens 

Tel: 23 90 70 61
Email: info@partyhuset.dk 

CVR: 34 43 01 36 

Tak for dit besøg :) 

 


x
pname

Varen er tilføjet til din indkøbskurv.

« Fortsæt med at shoppe Gå til bestilling »
x
Fejl

o, no, der opstod et problem.

« Fortsæt med at shoppe