Kategorier

Kundeservice

Handelsbetingelser

Generelt
Vi tager forbehold for tryk-/tastefejl i såvel tekst som priser, specifikationer, billeder mv. Vi tager ligeledes forbehold overfor eventuelle udsolgte varer. Hvis ikke vi kan overholde vores leveringsfrist, så hører du fra os hurtigst muligt.

Priser
Alle vores priser er i danske kroner inklusiv moms. Udover evt. fragtomkostninger pålægges der ingen ekstra omkostninger. Priserne er dagspriser.

Fragt & levering
Vi bestræber os på at få dine varer afsendt hurtigst muligt. Hvis du har bestilt før kl. 12 på en hverdag, afsender vi som regel samme dag. Vi sender alle vores varer med postnord.
Der kan opstå afvigelser for afsendelse af ordrer i helligdage- og sommerferier. Nærmere info vil blive oplyst her på siden. 

postnord leverer fra dag til dag, dog undtaget Bornholm og visse småøer uden broforbindelse. Der leverer postnord inden for 2 hverdage.

Fragtpriser

Afhentning på vores lager i Horsens - 4 DKK, posegebyr.
Du henter selv på vores lager på Kometvej 8A, 8700 Horsens, efter aftale. Send os en email på kundeservice(a)partyhuset.dk og vi finder et tidspunkt.

postnord uden omdeling - varebeløb inkl. moms <=100 kr. - 49 DKK.

postnord uden omdeling - varebeløb inkl. moms over 100 kr. -  39 DKK.
Du får en email- eller sms advisering fra postnord når pakken er klar til afhentning. Bemærk at emails, både fra Partyhuset.dk og postnord, kan havne i en "uønsket email" mappe i dit mailprogram.

Afhentning foregår enten i døgnposten, på posthus eller i postbutik.
Pakken skal afhentes indenfor 14 dage. Hvis pakken ikke afhentes sendes den retur til os og du betaler for returfragten. Pris for returpakker der ikke afhentes på posthuset er 60 DKK.

postnord med omdeling - 59 DKK.
Pakken leveres på din private adresse. Er der ingen hjemme på adressen, afleverer postnord en besked om, at pakken kan hentes på nærmeste udleveringssted, oftest dagen efter. 
Undtaget er dog hvis du har flexlevering, dvs. du har aftalt med postnord, hvor pakken må stilles. 

Grønland
Du kan vælge imellem levering med skib eller fly til Grønland. Levering med skib tager ca. 17-27 hverdage til landet hvorefter der kan komme ekstra dage til levering indenlands. Levering med fly tager ca. 2-6 hverdage til nærmeste posthus.
I tilfælde af at skibet ikke kan sejle hele vejen til destinationen i Grønland på grund af vejret, sendes pakken med fly til den pågældende by, når pakken ankommer til Grønland.

Priser for levering til Grønland:
Skib: 397 DKK
Fly: 798 DKK

Bestilling

Når du handler ved os, behøver du ikke at oprette dig som kunde. Du skal blot udfylde de nødvendige informationer for at udføre din bestilling.
Du er dog meget velkommen til at oprette dig som kunde ved os. Det giver dig mulighed for at følge din bestilling, se historik og spare tid i bestillingsprocessen næste gang du besøger os.
Du modtager automatisk din ordrebekræftelse på den oplyste email adresse. 

Hvis du ønsker, at modtage en kopi af din ordrebekræftelse, skal du sende en mail til kundeservice(a)artyhuset.dk

Alle priser er inkl. moms og andre afgifter. Priserne er dagspriser. Når du handler med partyhuset.dk indgås aftaler på dansk.

NB! Hvis du ikke modtager en mail fra os senest 3 timer efter bestilling, kan den mange gange ligge i en "Uønsket post" eller en anden mappe afhængigt af dit mailprogram. Nogle gange bliver mailen blockeret af et anti-spam program på mailserveren, der gør at mailen ikke går igennem. Dette er typisk hvis du bruger en arbejdsmail til bestillingen. 

Betaling
Du kan betale med følgende betalingsmidler: 
- Dankort (gebyrfrit)
- MobilePay
- Visa (Udstedt i Danmark eller udland, gebyrfrit)
- MasterCard og Maestro (Udstedt i Danmark eller udland, gebyrfrit)
- JCB  (gebyrfrit)
- American Express (Udstedt i Danmark eller udland, gebyrfrit)
- Bankoverførsel
- Betal via ViaBill - Læs om betingelserne her

Desuden kan offentlige virksomheder/institutioner betale via EAN.

Dine kortoplysninger der sendes i forbindelse med køb er krypterede (SSL), og det er således kun Nets som kan læse dem.

Beløbet for varerne trækkes først, når varerne er afsendt fra os. Der kan aldrig trækkes et større beløb, end det du har godkendt ved købet. Alle priser er opgivet i Danske kroner

Ved bankoverførsel skal beløbet indsættes på nedenstående konto:
Arbejdernes Landsbank
Regnr: 5343
Kontonr: 0347985

Ved bankoverførsel fra udlandet bruges efterfølgende:
IBAN nummer: DK2653430000347985
SWIFT adresse/BIC: ALBADKKK

(OBS! Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen)

Ved betaling via bankoverførsel afsendes varene når vi kan se at ordren er betalt. Varene reserveres i 7 dage, hvorefter ordren annulleres hvis beløbet ikke er overført.

Fortrydelsesret
Skulle du, imod forventning, fortryde dit køb, skal du give os meddelelse om, at du ønsker at fortryde dit køb. Meddelelsen skal gives ved mail eller telefon. Du har 14 dages fortrydelsesret.
I din meddelelse skal du gøre os tydeligt opmærksom på, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret.

Du kan også vælge at benytte vores standardfortrydelsesformular, som du kan udskrive her og sende med retur.

Du kan fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, du skal dog være opmærksom på at du stadig skal betaler for returfragten som udgør DKK 60.-. Returfragten fratrækkes dit ordre beløb. 

Evt. leveringsomkostninger i forbindelse med returneringen betales af dig.
Du bærer risikoen for varen fra varens levering, og ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind. 

Varens stand, når du sender den tilbage:
Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.
Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Ved køb af dekoration og udstyr til fest kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi, send derfor emballagen med retur. 

Hvis du fortryder købet, skal varerne sendes til:
Partyhuset
Beringsvej 80
8700 Horsens

Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Tilbagebetaling af købsbeløbet
Hvis du fortryder dit køb, får du naturligvis det beløb, du har indbetalt til os, tilbage. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.
Hvis du benytter din fortrydelsesret, refunderer vi alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger, uden unødig forsinkelse og under alle omstændigheder senest 14 dage fra den dato, hvor vi har modtaget meddelelse om din beslutning om at fortryde denne aftale. Vi gennemfører en sådan tilbagebetaling med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved den oprindelige transaktion, medmindre du udtrykkeligt har indvilget i noget andet.

Vi kan tilbageholde tilbagebetalingen, indtil vi har modtaget varen retur, med mindre du inden da har fremlagt dokumentation for at have returneret den. 

Reklamationsret
Du har 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Ved fejl eller mangler bedes du kontakte os med henblik på udbedring af skaden, ombytning eller returnering af pengene. Det er selvfølgelig et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Med udgangspunkt i den konkrete situation forpligtiger vi os til enten at udbedre skaden, ombytte, pengene tilbage eller give afslag.
Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Købelovens mangelsregler kan finde anvendelse.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Varen sendes til:
Partyhuset
Beringsvej 80 
8700 Horsens

Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.
Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Klagevejledning
Hvis du vil klage over dit køb, skal du rette henvendelse til kundeservice på kundeservice(a)partyhuset.dk
Som forbruger har du mulighed for at klage til forbrugerklagenævnet, hvilket kan ske online på naevneneshus.dk. Det koster kr. 400 at klage til forbrugerklagenævnet. Du får pengene tilbage, hvis du får medhold i din klage.  
Du kan også anvende EU-kommissionens online klageportal, hvilket dog hovedsageligt vil være relevant, hvis du er forbruger med bopæl uden for Danmark. Du finder klageportalen her: http://ec.europa.eu/consumers/odr/.

Persondatapolitik 

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os: Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.
For at sende de bestilte varer til dig skal vi videregive dine informationer videre til postnord, dvs. navn, adresse, e-mailadresse og telefonnummer.
Vi sender ligeledes ovenstående informationer til vores bogføringssystem, Billys Billing.

Personoplysningerne registreres hos Partyhuset.dk, RB online I/S og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.
Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.
Den dataansvarlige på partyhuset.dk er RB online I/S.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.

Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice(a)partyhuset.dk

Cookies

På partyhuset.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.
Du kan til enhver tid slette cookies fra din computer, hvordan afhænger af din browser.
Vi bruger Google Analytics for at analysere, hvordan brugerne anvender hjemmesiden. I forbindelse med dette anvendes der en cookie. De oplysninger, som cookien indsamler om dit brug (trafikdata, herunder din IP-adresse), sendes til og gemmes på Googles servere i USA. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her: http://tools.google.com/dlpage/gaoptout
Hvis du har spørgsmål angående dine cookies kan du henvende dig til på mail: kundeservice(a)partyhuset.dk eller telefonnr.: 2390 7061

Webstatistik
Vi bruger en webstatistik på partyhuset.dk hvilket betyder, at et statistik-system opsamler information, som kan give et statistisk billede af, hvor mange besøgende vi har, hvor de kommer fra og hvor på websitet det forlades mv.
Webstatistikken anvendes kun med det formål, at optimere partyhuset.dk.

Ikrafttrædelse
Disse betingelser er trådt i kraft den 13. juni 2014 og er gældende for alle køb, der foretages på www.partyhuset.dk fra og med denne dato.

Firma oplysninger

Partyhuset
RB Online I/S
Afhenting og lager: Kometvej 8A
DK-8700 Horsens 

Tel: 23 90 70 61
Email: kundeservice(a)partyhuset.dk 

CVR: 34 43 01 36 

Tak for dit besøg :)