Kategorier

Kundeservice

Returnering

Ønsker du at returnerne din ordre eller del af din ordre bedes du give os besked på kundeservice(a)partyhuset.dk, indeholdende dit ordrenummer samt hvilke varer det drejer sig om. Du kan også vælge at benytte  vores standardfortrydelsesformular, som du kan udskrive her og sende med retur.

Du betaler selv for returneringsomkostningerne og vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. 

Varerne skal sendes til:

Partyhuset.dk
Beringsvej 80
8700 Horsens

Bemærk at vores lageradresse ikke kan benyttes til returnering. 

Varens stand, når du sender den tilbage:

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Med andre ord – du kan prøve varen på samme måde, som hvis du prøvede den i en fysisk butik.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi.
For at modtage hele købsbeløbet retur må du altså gøre det samme, som man kan i en fysisk butik. Du må afprøve varen, men ikke tage den i egentlig brug. 

Ved køb af dekoration og udstyr til fest kan den originale emballage udgøre en væsentlig del af varens værdi, send derfor emballagen med retur. 


Tilbagebetaling af købsbeløbet

Vi refunderer beløbet, herunder oprindelige leveringsomkostninger, senest 14 dage efter vi har modtaget varerne. Beløbet refundres til det betalingsmiddel du har betalt med ved bestilling. I tilfælde af en værdiforringelse, som du hæfter for, fratrækkes denne købsbeløbet.

Du modtager en e-mail indeholdende en kreditnota når returneringen er afsluttet. 

Du kan læse nærmere ang. returnering og fortrydelsesret i vores handelsbetingelser her.