Nedsat pris! 18" rund orange folieballon Se større

18" rund orange folieballon

Flotte runde folieballoner er populær dekoration til festlige anledninger som bryllup, konfirmation, barnedåb, firmafester og fødselsdage.

Folieballonen kan fyldes med enten luft eller helium. De har selvlukkende ventil så du ikke skal binde knuder eller kæmpe med luft og helium der slipper ud.

Ballonerne findes i et stort udvalg af flotte farver og du kan finde helium her.

Str.: Ø 45 cm.

Ekstra information

UN53371

6,00 DKK

-50%

Førpris 12,00 DKK

Levering: 1 til 2 dage

Bruger du luft til folie balloner holder de meget længe, men svæver selvfølgelig ikke. I stedet kan de bruges til dekoration på bordet. Eller pynt med folieballoner der hænger på væggen eller ned fra loftet. Når festen er slut kan du enten tømme dem for luft og genbruge dem senere eller sætte en ballonpind i og give gæsterne eller fødselsdagsbarnet ballonerne.

Bruger du helium til folieballoner holder de sig svævende meget længere end almindelige balloner med helium. Jo større ballon jo længere tid kan de holde sig svævende.

Især i varme er folieballoner spændstige og flotte. Bliver en folieballon kold kan den falde lidt sammen og se ud som om den er punkteret. Men du skal bare sørge for at få ballonen indenfor i varmen, så bliver den rigtig flot igen.

  • Antal pr. pakke 1 stk.
  • Farve Orange
  • Størrelse 18"/45,7 cm
  • Egnet til Helium og luft
  • Type Folieballon
  • Form Rund

Kunder der købte denne vare købte også

9 andre produkter i den samme kategori: