Nedsat pris! Rund Minions folieballon Se større

Rund Minions folieballon

Sjov Minions folieballon til temafesten eller fødselsdagen. Folie balloner er også en sjov ide som fødselsdagsgave eller til Minions fanen.

Folieballonen kan fyldes med såvel luft som helium. Automatisk lukning af ventilerne så du ikke skal binde knuder eller kæmpe med luft og helium der slipper ud.

Str.: Ø 43 cm.

Ekstra information

Udsolgt

RM2995201

12,50 DKK

-50%

Førpris 25,00 DKK

Midlertidig udsolgt

Bruger du luft til folie balloner holder de meget længe, men svæver selvfølgelig ikke. I stedet kan de bruges til dekoration på bordet. Eller pynt med folieballoner der hænger på væggen eller ned fra loftet. Når festen er slut kan du enten tømme dem for luft og genbruge dem senere eller sætte en ballonpind i og give gæsterne eller fødselsdagsbarnet ballonerne.

Bruger du helium til folieballoner holder de sig svævende meget længere end almindelige balloner med helium. Jo større ballon jo længere tid kan de holde sig svævende.

Især i varme er folieballoner spændstige og flotte. Bliver en folieballon kold kan den falde lidt sammen og se ud som om den er punkteret. Men du skal bare sørge for at få ballonen indenfor i varmen, så bliver den rigtig flot igen.

  • Antal pr. pakke 1 stk.
  • Størrelse 43 cm
  • Egnet til Helium og luft
  • Type Folieballon
  • Form Rund

Kunder der købte denne vare købte også

15 andre produkter i den samme kategori: