Stor Triceratops folieballon Se større

Stor Triceratops folieballon

Sej folieballon formet som triceratops dinosauren til temafesten eller fødselsdagen. Folie balloner er også en sjov ide som fødselsdagsgave eller til en der bare elsker dinosaurer.

Folieballonen kan fyldes med såvel luft som helium. Automatisk lukning af ventilerne så du ikke skal binde knuder eller kæmpe med luft og helium der slipper ud.

Str.: 106 cm x 60 cm.

Ekstra information

Midlertidig udsolgt

RM3224901

59,00 DKK

Midlertidig udsolgt

Bruger du luft til folieballoner holder de meget længe, men svæver selvfølgelig ikke. I stedet kan de bruges til dekoration på bordet. Eller pynt med folieballoner der hænger på væggen eller ned fra loftet. Når festen er slut kan du enten tømme dem for luft og genbruge dem senere eller sætte en ballonpind i og give gæsterne eller fødselsdagsbarnet ballonerne.

Bruger du helium til folieballoner holder de sig svævende meget længere end almindelige balloner med helium. Jo større ballon jo længere tid kan de holde sig svævende.

Især i varme er folieballoner spændstige og flotte. Bliver en folieballon kold kan den falde lidt sammen og se ud som om den er punkteret. Men du skal bare sørge for at få ballonen indenfor i varmen, så bliver den rigtig flot igen.

  • Antal pr. pakke 1 stk.
  • Egnet til Helium og luft
  • Type Folieballon
  • Form Triceratops dinosaur
  • Højde 60 cm
  • Bredde 106 cm

Kunder der købte denne vare købte også

30 andre produkter i den samme kategori: