Rund Gurli Gris folieballon Se større

Rund Gurli Gris folieballon

Pynt op til Gurli Gris fødselsdagen med denne festlige Gurli Gris folieballon. Ballonen har billede af selveste Gurli Gris på begge sider og teksten Happy Birthday og Peppa Pig.

Folieballonen kan fyldes med såvel luft som helium. Der er automatisk lukning af ventilerne så du ikke skal binde knuder eller kæmpe med luft og helium der slipper ud.

Størrelse i diameter: 43 cm.

Leveres uden bånd.

Ekstra information

RM3159201

29,00 DKK

Levering: 1 til 2 dage

Bruger du luft til folieballoner holder de meget længe, men svæver selvfølgelig ikke. I stedet kan de bruges til dekoration på bordet. Eller pynt med folieballoner der hænger på væggen eller ned fra loftet. Når festen er slut kan du enten tømme dem for luft og genbruge dem senere eller sætte en ballonpind i og give gæsterne eller fødselsdagsbarnet ballonerne.

Bruger du helium til folieballoner holder de sig svævende meget længere end almindelige balloner med helium. Jo større ballon jo længere tid kan de holde sig svævende.

Især i varme er folieballoner spændstige og flotte. Bliver en folieballon kold kan den falde lidt sammen og se ud som om den er punkteret. Men du skal bare sørge for at få ballonen indenfor i varmen, så bliver den rigtig flot igen.

  • Antal pr. pakke 1 stk.
  • Størrelse 43 cm
  • Egnet til Helium og luft
  • Type Folieballon
  • Form Rund
  • Tema Gurli Gris

Kunder der købte denne vare købte også

30 andre produkter i den samme kategori: